За нас

Казвам се Валентина Русимова и създадох този био магазин, позициониран в гр. София на ул. „Екзарх Йосиф" №22, защото вярвам, че използвайки екологично чисти и био продукти, ние допринасяме не само за опазване на околната среда и стимулиране на био производителите, но се грижим и за доброто си здраве!

Вярвам, че като потребители можем да ограничим пласирането на продукти с неизяснен произход и състав, които носят и екологично бреме.

В био магазин "БиоДарове" съм подбрала разнообразни продукти, които са необходими за здравословния начин на живот. Тук ще намерите:

  • Био и натурални храни - повечето са биосертифицирани.
  • Качествени хранителни добавки, чиито производители познавам лично.
  • Био етерични и базови масла - само от доверени доставчици. Аз също използвам етерични масла и държа да са био и качествени, с ясен произход.
  • Арома лампи и дифузори за етерични масла, защото имам специално отношение към Ароматерапията.
  • Лампи от хималайска сол, защото ги обожавам, обожавам и здравословните ползи, които те даряват. ❤️
  • Био козметика за цялото семейство, защото е важно не само с какво се храним, но и с какво храним кожата си.
  • Пантофки от естествена кожа за малки палави краченца. 😊 Изработват се ръчно и са много, много сладки и най-важното - удобни.
  • Книги от любимото ми издателство "Вдъхновения", защото те издават книги с проверена и много полезна за здравето информация.
  • Стъклени бутилки, защото е важно в напитките ни да не попада Бисфенол А.

Тук ще намерите и други хубави и качествени продукти, които подбирам с много внимание. Моите клиенти знаят, че тук, в "БиоДарове" няма случайни неща. Работя с над 120 доставчика и от всеки подбирам най-доброто - за моето семейство и за вас! ❤️

Не на последно място, тук ще бъдете обслужени с внимание! Магазинът се офирми като място за споделяне на идеи и повечето хора, които влизат като клиенти, стават Приятели!

"БиоДарове" отвори врати на 11 май 2014 г. и е един от предпочитаните и доверени био магазини в София и страната. Това ми казват моите клиенти. 🚀

Благодаря ви! ❤️

Магазинът се намира на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София и е отворен със следното работно време:

Понеделник - Петък: 10:00-18:00 ч.
Събота: 10:30-17:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Добре дошли!

Магазин "БиоДарове" се стопанисва от фирма „ВАЛАНТИС" ЕООД,

ЕИК 202611533.