Поверителност на информацията

Личните Ви данни - две имена, телефон за връзка и адрес за доставка, са ни нужни за да изпълним поръчката, която правите. Те не се предоставят на трети лица!
Фирма „ВАЛАНТИС" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни!
Като се съгласявате с Условията за ползване на сайта, Вие се съгласявате да обработим личните Ви данни, единствено и само за целите на пратката (Вашата поръчка)! Данните Ви се съхраняват само в административния панел на сайта ни и не се копират по други документи!

С приемане на Условията за ползване на сайта и във връзка с Регламент 2016/679 на ЕС (GDPR), подписвам това Съгласие за обработка на личните ми данни от фирма „ВАЛАНТИС“ ЕООД, ЕИК 202611533, във връзка с обработване и изпращане на направена от мен поръчка към онлайн магазин „БиоДарове“:
С настоящето давам съгласието си „ВАЛАНТИС“ ЕООД, да обработва, в това число събира, използва, съхранява и изтрива, следните мои лични данни: две имена, телефонен номер, имейл адрес, адрес (само ако пратката се изпраща до адреса ми), IP адрес, за период от до 10 дни, период в продължение на който личните ми данни ще се използват.
Съгласявам се също „ВАЛАНТИС“ ЕООД да прехвърля личните ми данни за изпращане на пратката ми по куриер: фирма „Еконт Експрес” АД, ЕИК 207839658, гр. Русе, бул. „Славянски” № 16 или фирма „СПИДИ“ АД, ЕИК 131371780, гр. София, р-н Младост, ул. „Абагар", 22, осигурявайки, че личните ми данни се обработват в съответствие с изискванията на Европейския съюз и местното законодателство.
С настоящото заявявам, че съм запознат/а със следните мои права:
● Право на информация относно и достъп до личните ми данни, съхранявани от Вас;
● Право да изисквам коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните ми данни;
● Право да възразя срещу обработване поради причини, свързани с мои легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Администраторът не докаже съществуването на защитени, обосновани причини, имащи приоритет пред моите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции;
● Право на преносимост на данните;
● Право на подаване на оплакване през Комисията за защита на личните данни. Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, имейл: kzld@cpdp.bg
● Право да мога по всяко време да оттегля съгласието си за събирането, обработването и използването на личните данни с действие занапред.
Аз лично съм предоставил личните си данни на „ВАЛАНТИС“ ЕООД!
Запознат/а съм, че ако желая да упражня своите права, следва да адресирам искането си до „ВАЛАНТИС“ ЕООД, ул. „Екзарх Йосиф“ 22, магазин „БиоДарове“ или на имейл office@biodarove.com
Данни за връзка с „ВАЛАНТИС“ ЕООД: тел. 0899 945591, имейл адрес office@biodarove.com, длъжностно лице по обработка на личните данни: Валентина Русимова.

Сайтът е защитен със SSL сертификат!
Защита на потребителски данни - С помощта на SSL протоколите се гарантира сигурното и поверително трансфериране на данни. При изпращане на информация като лични данни, браузъра на потребителя се свързва с дигиталния сертификат и установява сигурна връзка.
Криптирана връзка - Със SSL сертифика може да сте сигурни, че данните преминават единствено между потребителя и сървъра в криптирана връзка и недоброжелателна трета страна не може да прочете и открадне тази информацията.