Условия за ползване

Моля, преди да направите поръчка, прочетете Условията за ползване и Условията за доставка. С финализиране на поръчката Вие се съгласявате с тях!

Електронен магазин www.biodarove.com е сайт за търговия по Интернет в допълнение на физически магазин „БиоДарове", намиращ се в гр. София на ул. „Екзарх Йосиф" №22. Собственик е фирма „ВАЛАНТИС" ЕООД със седалище и адрес на управление в гр. София, ж.к. „Хр.Смирненски", ЕИК 202611533. Фирмата е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни.
Всички цени на артикулите в сайта са с включен ДДС.
Цената за доставка се начислява допълнително към всяка поръчка, съобразно размера, теглото, наложения платеж и направлението, за което се изпраща пратката.

Всички запазени марки са притежание на техните собственици.

Съдържанието и снимковия материал в този сайт са под защита на Закона за авторско право и НЕ може да бъдат копирани и разпространявани без писмено съгласие от Управителя на „ВАЛАНТИС" ЕООД.
Настоящата страница съдържа Общи условия за използване на www.biodarove.com, съгласно които „ВАЛАНТИС" ЕООД предоставя услуги на потребителите посредством сайта. Всеки потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия, за цялото време, през което се намира на страницата ни www.biodarove.com.

Запазваме си правото да променяме продуктите и цените без предупреждение!

Плащане
Всички стоки са в български лева, с включен ДДС. За тях заплащате по банков път или в брой при доставката (с наложен платеж).

Промяна на цени
Запазваме си правото да променяме цените, без предварително да Ви уведомяваме за това. Вие дължите сумата, актуална към момента на поръчката.
В случай, че поръчаният от Вас артикул е публикуван в категория „Промоции” или „Горещи оферти", посочената цена важи до изчерпване на количествата.

Лични данни
Личните Ви данни - две имена, телефон за връзка и адрес за доставка, са ни нужни за да изпълним поръчката, която правите. Те не се предоставят на трети лица!
Фирма „ВАЛАНТИС" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни.
Като се съгласявате с Условията за ползване на сайта, Вие се съгласявате да обработим личните Ви данни, единствено и само за целите на пратката (Вашата поръчка). Данните Ви се съхраняват само в административния панел на сайта ни и не се копират по други документи.
С приемане на Условията за ползване на сайта и във връзка с Регламент 2016/679 на ЕС (GDPR), подписвам това Съгласие за обработка на личните ми данни от фирма „ВАЛАНТИС“ ЕООД, ЕИК 202611533, във връзка с обработване и изпращане на направена от мен поръчка към онлайн магазин „БиоДарове“:
С настоящето давам съгласието си „ВАЛАНТИС“ ЕООД, да обработва, в това число събира, използва, съхранява и изтрива, следните мои лични данни: две имена, телефонен номер, имейл адрес, адрес (само ако пратката се изпраща до адреса ми), IP адрес, за период от до 10 дни, период в продължение на който личните ми данни ще се използват.
Съгласявам се също „ВАЛАНТИС“ ЕООД да прехвърля личните ми данни за изпращане на пратката ми по куриер: фирма „Еконт Експрес” АД, ЕИК 207839658, гр. Русе, бул. „Славянски” № 16 или фирма „СПИДИ“ АД, ЕИК 131371780, гр. София, р-н Младост, ул. „Абагар", 22, осигурявайки, че личните ми данни се обработват в съответствие с изискванията на Европейския съюз и местното законодателство.
С настоящото заявявам, че съм запознат/а със следните мои права:
● Право на информация относно и достъп до личните ми данни, съхранявани от Вас;
● Право да изисквам коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните ми данни;
● Право да възразя срещу обработване поради причини, свързани с мои легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Администраторът не докаже съществуването на защитени, обосновани причини, имащи приоритет пред моите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции;
● Право на преносимост на данните;
● Право на подаване на оплакване през Комисията за защита на личните данни. Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, имейл: kzld@cpdp.bg
● Право да мога по всяко време да оттегля съгласието си за събирането, обработването и използването на личните данни с действие занапред.
Аз лично съм предоставил личните си данни на „ВАЛАНТИС“ ЕООД.
Запознат/а съм, че ако желая да упражня своите права, следва да адресирам искането си до „ВАЛАНТИС“ ЕООД, ул. „Екзарх Йосиф“ 22, магазин „БиоДарове“ или на имейл office@biodarove.com
Данни за връзка с „ВАЛАНТИС“ ЕООД: тел. 0899 945591, имейл адрес office@biodarove.com, длъжностно лице по обработка на личните данни: Валентина Русимова.

Сайтът е защитен със SSL сертификат.
Защита на потребителски данни - С помощта на SSL протоколите се гарантира сигурното и поверително трансфериране на данни. При изпращане на информация като лични данни, браузъра на потребителя се свързва с дигиталния сертификат и установява сигурна връзка.
Криптирана връзка - Със SSL сертифика може да сте сигурни, че данните преминават единствено между потребителя и сървъра в криптирана връзка и недоброжелателна трета страна не може да прочете и открадне тази информацията.