• Yogi Tea Био чай за мъже

Yogi Tea Био чай за мъже

6.99 лв.
Аюрведичен чай!
Производител:Yogi Tea
Наличност:
Количество:

Върховни нотки на удоволствие от консумацията на чай! Характер на чая - силен, сладък, лют!

Мъжката част във всеки от нас страда от стрес, изтощение и прекомерно ядене, което може да се отрази отрицателно върху нашето тяло по отношение на сила и мощ. Балансът може да бъде възстановен чрез упражнения, правилна почивка и здравословна диета. Тогава ние сме в състояние да разгърнем нашите идеи и потенциал.
Йоги тий "Мъжки чай" с джинджифил, печена цикория, жен-шен и люта чушка е голямо предизвикателство за чай, на който може да се наслаждавате по всяко време! Той ще ни помогне в намирането на баланс на нашето вътрешно мъжко АЗ!
Същността на този чай е: "Сила"!

Аюрведа, холистична система на здравето от древна Индия, учи, че мъжът трябва да знае как редовно да възстановява силите си, за да е винаги в добра кондиция и тонус. Храната не влияе не само на здравето на мъжа, но и на неговата потентност. Според Аюрведа, потентността е вътрешната способност на мъжа да бъде креативен и действен във всички начинания.
Чаят за мъже има пикантен вкус с нотка на жен шен.

Състав: ginger*, cardamom*, liquorice*, carob*, cinnamon*, barley malt*, roasted chicory*, peppermint*, fenugreek*, fennel*, mace*, anise*, ginseng root*, astragalus*, turmeric root*, chili pepper*, cinnamon oil*, black pepper*
Състав:
Био джинджифил*, кардамом*, женско биле*, рожков*, канела*, ечемичен малц*, печен корен от цикория*, мента*, фенугрийк*, копър*, листа от индийско орехче*, анасон*, екстракт от женшен, трагант*, куркума*, чили*, екстракт от канела, черен пипер*.
*сертифициран продукт от биоземеделие.

Мъдростта на Аюрведа
Чрез дошите Вата (въздух), Пита (огън) и Кафа( земя) елементите се съчетават по уникален начин при всяко човешко същество. Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си от над 5000 билки, от които Йоги Тий създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот.
Влияние на чая върху дошите: Вата - намалява, Пита -повишава, Кафа - намалява.

17 пакетчета х 2 гр.

Производител: Yogi tea - Golden Temple, Германия

Няма мнения за "Yogi Tea Био чай за мъже"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll