• SANTE Масло за почистване на грим

SANTE Масло за почистване на грим

17.99 лв.
100% натурални съставки.
Производител:SANTE
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Лесно отстраняване на грима около очите и устните. 

Продуктът съдържа ценни масла от слънчоглед, бадем, жожоба, соя и рапица. Маслото за почистване на грим SANTE премахва дори водоустойчив грим.

Био екстракти от алое и нар подхранват и успокояват чувствителната кожа в зоните около очите и устните.

Употреба: Нанесете върху памучен тампон и с нежни кръгови движения обрийте около очите и устните.

Подходящ за всички възрастови групи.

Био и активни съставки:
•Масло от слънчоглед
•Соево масло
•Рициново масло
•Масло от семена на жожоба
•Масло от сладък бадем
•Масло от рапица
•Екстракт от семена на нар
•Масло от слънчогледови семена
•Екстракт от алое
•Витамин Е
•Екстракт от розмарин

Без глутен.
 
100 мл.
 
Производител: SANTE, Германия

Маслата за почистване на грим LOGONA и SANTE спечелиха отличието „Много добър“ в октомврийския брой 2013 на списанието „Oekotest“. Под лупата на лабораторните тестове, двата продукта показаха, че не само са без всякакви вредни съставки и био, но и работят.
Ако имате червени петънца, точки или пъпчици по лицето, не винаги вината е в храненето, въздуха, стреса или друго, което идва отвън. Може просто лицето да не се почиства добре. А всички мръсотии вършат мръсна работа и си работят върху лицето и хоп, ето ти пъпчица или точица.
На пазара има много почистващи продукти, но има значение кой продукт за каква кожа е. А за грима е необходимо нещо повече. Млякото за почистване няма да свърши работа, нито пък флоралната вода. За водата от чешмата да не говорим. Тя ще изсуши още повече сухата кожа, а избърсването на чувствителната кожа с кърпа само ще я нарани. Специалните почистващи продукти за грим не са каприз. Някои гримове са водоустойчиви и за тях е необходимо почистващо средство с по-високо съдържание на масло, вместо вода. За водоразтворими гримове може да се използва дегримьор с по-малко масло и повече вода.

Затова съветите на OEKO TEST са:
- За чуствителната кожа не правете компромис. Изберете точното почистващо средство.
- Използвайте продукти, непарфюмирани с изкуствени аромати
В теста са изследвани 18 продукта предназначени специално за почистване на грим.
В седем от тях е използван ПЕГ – полиетилен гликол, повърхностно-активно вещество и доказано опасен химикал.
Вредни съединения като Methylisothiazolinone се съдържат в Еucerin Dermato Clean Eyes, а халогенорганичното съединение Chlorphenesin е в състава на Artdeco Eye remover. Nivea е ароматизирала своя продукт със синтетичен парфюм.
Бактериите обичат водата. От всички изследвани в теста продукти без съдържание на вода са тези на LOGONA и SANTE.

Маслото за сваляне на грим на LOGONA е с масла от био шипка, биобадем, биожожоба и екстракт от биоалое. Подходящо е за почистване както на водоразтворим, така и на водоустойчив грим.
Маслото на SANTE за почистване на грим е с масла от слънчоглед, соя, рицин, жожоба,бадем, рапица, екстракт от нар, розмарин и алое и добавен натурален витамин E. Подходящ за водоустойчив грим.

Нашият опит показва, че и двете масла са чудесни средства за почистване не само на грим. Двете масла са незаменими за последното действие вечер преди леглото – почистването на лицето дори и без грим. За суха и зряла кожа вместо мляко или тоник, маслата вършат страхотна работа.

Няма мнения за "SANTE Масло за почистване на грим"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll