• LOGONA Минерална паста за зъби

LOGONA Минерална паста за зъби

8.75 лв.
Минерална паста за зъби с карамфил и морска сол.
Производител:LOGONA
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

100% натурални съставки.

Минералната паста за зъби за почиства със слабо пенещи се съставки. Грижата за венците и зъбите се постига с антибактериалното масло от карамфил.
С минерални измиващи смеси от кварц, морска сол и хекторит. Има аромат на мента.
Съдържа екстракти от био памуклийка и камелия, както и масло от анасон и карамфил.
 
- Подходяща за всички възрасти.
- Универсална.
- Отличено със знак "Много добър" от екологичното списание на потребителите в Германия "Оекотест".

Био и активни съставки:
•Морска сол
•Масло от ароматна мента
•Масло от лютива мента
•Анасоново масло
•Екстракт от памуклийка
•Екстракт от маслодайна камелия
•Масло от карамфил
 
75 мл.

Производител: LOGONA, Германия

LOGONA обединява както последните научни изследвания, така и познанията основани на традиционното билкарство при формулирането на продуктите за хигиена на устата за деца и възрастни.
Билкови съставки като ехинация, анасон, зелен чай, масло от карамфил, естер на захароза предотвратява развитието на бактерии предизвикващи гнилостни процеси и отлагания (плаки). Смирна, вълшебен лешник и лайка засилват венците и подпомагат предотвратяването на инфекции.
Фините частички от силициеви диоксид и морска сол премахват наслагванията от плака нежно, без да увреждат емайла на зъбите. В състава са включени само най-деликатните пенливи агенти.. Пастите на ЛОГОНА не съдържат натриев лаурил сулфат и други агресивни агенти.
В никой един от продуктите на Логодент не се използва синтетичен флуорид, както и синтетични консерванти, оцветители и аромати.

Зъбът е жива структура
Видимата част на един здрав зъб над венеца се нарича корона. Във вътрешността на венеца се намира коренът на зъба, който здраво го прикрепя към челюстта. От външната се страна короната е покрита с емайл – най-твърдото вещество в цялото тяло. Емайлът е първата защита на зъба срещу околните влияния през целия му живот. Емайлът се състои до 95% от минерали. Агресивните киселини, които се натрупват след всяко ядене вследствие на разграждане на хранителни остатъци, атакуват минералите на емайла и образуват малки дупчици в него. Бактериите лесно навлизат в тях, образуват плака и създават неприятни проблеми в устата.

Програма за правилна устна хигиена
Плаката води до разрушаване на зъбите, възпаление на венците и пародонтални болести. Поради тази причина стоматолозите препоръчват миене на зъбите след всяко хранене, но поне два пъти дневно. Най-добрите техники за почистване включват движене на четката от венците към зъбите, като по този начин значително намаляват нараняването на венците. Препоръчва се след миенето с четка да се използва и конец, за да бъдат почистени и пространствата между зъбите. Професионално почистване на зъбите от стоматолог два пъти годишно допълва грижата за устата у дома. И не на последно място, здравословната диета също играе важна роля в поддържането на устната хигиена.

Няма мнения за "LOGONA Минерална паста за зъби"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll