• HennaFox Индиго на прах

HennaFox Индиго на прах

6.60 лв.
Не съдържа химикали - изцяло растителен екстракт.
Производител:HennaFox
Наличност:
Количество:

Не съдържа химикали - изцяло растителен екстракт.
Индигото е безопасна за бременни жени и кърмачки боя.
Прилагано само по себе си, индигото ще придаде на косата синкаво-зеленикави оттенъци.
Смесено с къна, индигото боядисва косата в кестеняво (в зависимост от пропорциите и началния цвят: повече индиго = по-тъмен цвят и по-малко червеникави оттенъци).
Нанесено върху косата след къна, индигото боядисва в лъскаво черно.
Може да се използва толкова често, колкото пожелаете.

Състав(INCI): Indigofera Tinctoria Extract.

100 гр.

Рецепти с индиго

За кестенява коса – къна + индиго в една стъпка:
Пригответе паста от къна и оставете да престои 2-12 часа. Когато е готова, в отделен съд смесете индиго с хладка вода, оставете да престои 10-15 минути, не повече, за да не загубите от цвета му. Добавете готовото индиго към сместа къна и разбъркайте добре; може да добавите малко вода до постигане на консистенцията на кисело мляко. Нанесете на суха или влажна коса, като напълно покривате косата от корена до върха. Увийте в найлон и кърпа и оставете на косата 2-6 часа. Измийте с шампоан или само с балсам.

За черна или много тъмно кестенява коса – две стъпки:
Нанесете върху косата си най-напред къна, приготвена по обичайния начин – за наситена червена основа. Изчакайте няколко часа, отмийте и подсушете леко косата. Смесете индиго с топла вода, а за по-интензивен резултат добавете 1 ч.л. готварска сол на 100 гр. индиго на прах – за още по-тъмен цвят. Нанесете веднага сместа на суха или влажна, прясно къносана коса, като я покриете равномерно по цялата дължина. Най-лесно е да започнете от задната част, като постепенно разделяте косата на секции (Използвайте стари кърпи и ръкавици!). Увийте косата добре и оставете за 1-2 часа; отмийте само с вода или с шампоан.

100 гр.

Произход: Индия

Няма мнения за "HennaFox Индиго на прах"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll