• Harmonica Био айрян, 500 мл.

Harmonica Био айрян, 500 мл.

2.20 лв.
Био айрян.
Производител:Harmonica
Наличност:
Количество:

Този продукт може да бъде закупен от нашият магазин на ул."Екзрах Йосиф" 22 в София. Поради изисквания за съхранение в хладилник, не може да бъде изпратен с куриерска фирма.
Може да направите заявка за него и да го получите на място.

Киселото мляко, от което сe произвежда айрана Harmonica, има автентичен вкус и аромат с фина жилка на киселост, познати ни отпреди години.. Причината за добрия вкус е, че за производтсвото се използва само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Прави се като се следват стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко винаги.

Млякото се доставя от двете био кравеферми в Троянския Балкан – на семейство Данчеви и на семейство Чернокожеви. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери.
Млякото се дои във фермите с доилни инсталации, със специална цистерна пътува до мандрата на Мегал 2001 в Мало Бучино. Там екип от технолози, микробиолози и мандраджии го превръща в кисело мляко.
Процесите на добив и преработка са сертифицирани според европейските стандарти за био-производство, а сертифициращият орган осъществява постоянен контрол.

Състав: биологично краве кисело мляко, оригинална българска закваска, вода, сол

Енергийна стойнаст за 100 мл. - 42 ckal

Сертификат: BG-BIO-02, съгласно ЕЕС 834/2007 и 889/2008.
Консултант: ФБЗ Биоселена

500 мл.

Производител: Мегал 2001 ООД за Био България ООД

Няма мнения за "Harmonica Био айрян, 500 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll