• Harmonica Био вафла с пробиотици

Harmonica Био вафла с пробиотици

1.10 лв.
Био вафла с пробиотици.
Производител:Harmonica
Наличност:
Количество:
Най-новото сладко изкушение от Хармоника, работи на два фронта – хем е вкусно, хем вдига имунитета и подпомага храносмилането! Защо го казваме ли?... защото новото и пълно с живот попълнение в редиците на продуктите harmonica е пробиотичната вафла с 1 милиард добавени пробиотични микроорганизми. Да, правилно прочетохте – вафла с пробиотици е последната иновация, в която са съчетани чисти съставки, чудесен вкус и специфични здравословни качества.
Нетипично за вафла? Балансът на чревната микрофлора е важен фактор за това да сме здрави и с нормално функциониращ стомах. Пробиотиците са едни от най-верните работници за поддържането на този баланс и силен имунитет. Точно това е полезната страна на новата пробиотична вафла Хармоника!
 
Пробиотичната вафла съдържа специално подбрани пробиотични култури и пребиотични фибри (инулин от агаве). Фибрите помагат на милиардите миниатюрни приятели в стомаха ни да се размножават безпрепятствено (а това е нещо, което много искаме).
 
Кремът на вафлата е чудесен носител и място за съхранение на пробиотиците. Те могат да стоят в латентна форма в него (полу-заспали и чакащи нещо да ги активира) в продължение на няколко месеца! За да са жизнеспособни, полезните микроорганизми се добавят ръчно в най-подходящия и щадящ за тях момент.
"Това откритие (за добавяне на пробиотици в точния момент) нямаше да е възможно без знанията и опита на научния екип, ръководен от професор Жечко Димитров. Те вложиха много усилия в подбора на пробиотичните култури и проследяването на тяхната жизненост. Благодарим на тях, а също и на нутриционистите Надя Петрова и Маги Пашова за идеите и консултациите, както и на шоколатиерите Венсант Гайо и Любо Йорданов за многобройните опити за добавяне на пробиотиците в правилния момент."
Хармоника
 
Състав: Пълнозърнесто брашно от лимец, сурова тръстикова захар, кокосово масло, слънчогледов тахан, сухо обезмаслено мляко, какао, инулин от агаве, слънчогледово олио, пробиотични култури: L.bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri
Набухвател: сода за хляб и малко сол.
Всички продукти са от сертифицирано био земеделие.
 
Хранителна стойност в 100 гр.:
Енергийност 529 kcal / 2214 kJ - 26.5%
Мазнини 28.6 гр. - 40.8%
- от които наситени 13.4 гр. - 67%
Въглехидрати 59.5 гр. - 22.9%
Белтъчини 8.9 гр. - 17.8%
 

30 гр.

Произведено в България за "Био България" ООД

Няма мнения за "Harmonica Био вафла с пробиотици"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll