• Flaskа Dreamcatcher Стъклена бутилка за структуриране на вода, 500 мл.

Flaskа Dreamcatcher Стъклена бутилка за структуриране на вода, 500 мл.

67.00 лв.
На калъфа на бутилката е изобразен така нареченият "Ловец на сънища", който представлява индиански талисман.
Производител:Flaska
Наличност:
Количество:
На калъфа на бутилката е изобразен така нареченият "Ловец на сънища", който представлява индиански талисман. Състои се от върбов обръч, в който е преплетена мрежа от шнурове, наподобяваща паяжина. В центъра се поставя перо от нощна птица, най-често някакъв вид сова. Амулетът може да се декорира с различни елементи като пера, мъниста и т.н.
Смята се, че този предмет може да предпази спящия от зли духове. Ловецът на сънища "филтрира" сънищата, като през отвора в средата преминават само добрите и приятни сънища. Злите и лошите сънища се заплитат в мрежата и с първите лъчи на слънцето се разпадат.
 
Направена от програмирано стъкло, бутилката има свойството да променя структурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Flaska Dreamcatcher е стъклена бутилка, която структурира водата за 5 минути. Тя е "облечена" в калъф от неопрен, който защитава бутилката от счупване.
Водата струкутрирана в бутилка Flaska става по-мека и пивка.

Стъклото на бутилката е програмирано посредством технология наречена TPS - Технология за програмиране на силиций. Стъклото се състои от поне 71% силициев диоксид, който има свойството да приема информация и в последствие да я предава (в този случай информацията се предава на водата). По този начин, след 5 минути водата става жива, подобна на изворната вода.
Важно условие е да съхранявате бутилката поне на 50 см. от излъчватели на електромагнитин вълни - мобилни телефони, телевизори, компютри.

Бутилката може да се използва пълноценно 4 години. След това нейното действие отслабва и е необходимо на 5-тата година водата да престоява поне 10 минути, на 6-тата поне 15 минути. След като мине този период, може да я използвате като обикновена бутилка.

Не може да я използвате в микровълнова фурна или да я миете в съдомиялна машина. Измивайте я с четка за бутилки, като предварително отстраните "облеклото й". :)
Не е желателно вода да престоява в бутилката повече от 48 часа.
 
Съвет: След като налеете вода в бутилката Flaska и тя престои там поне 5 минути, може да я прелеете в друга СТЪКЛЕНА бутилка (или стъклена чаша) и така структуриранта вода ще се запази за 24 часа. :) На практиката, може да структурирате вода и да консумирате през целия ден!

В бутилката може да структурирате и предварително приготвен чай. Необходимо е да го изчакате да изстине до температура 25-35 градуса по Целзий и след това може да го прелеете във Flaska.
 
Какви са предимствата от използването на тази бутилка:
- направена е от програмирано стъкло
- защитена е с дизайнерски калъф от неопрен
- здравословна и с грижа за околната среда
 
Какво всъщност представлява бутилката Flaska и каква е идеята на този прекрасен продукт - вижте много подробно описание в Блога ни!
Отделете си малко време - информацията е много, интересна е и е завладяваща!
 
Вместимост: 500 мл.
 
Произведена в Словения

Няма мнения за "Flaskа Dreamcatcher Стъклена бутилка за структуриране на вода, 500 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll