• Flaskа Стъклена гарафа Vodan, 1 литър

Flaskа Стъклена гарафа Vodan, 1 литър

99.00 лв.
Гарафа за структуриране на вода. За дома или офиса!
Производител:Flaska
Наличност:
Количество:
Стъклената гарафа Vodan е перфектна за домашно ползване или по време на бизнес срещи. Така ще имате възможност да поднасяте на близките си и на гостите си вода с добро качество. Нейното действие е на същия принцип както на бутилката Flaška.
Гарафата е предназначена само за стационарно ползване. Дървената тапа, не запушва отвора здраво, както тапите при бутилките, а играе ролята на похлупак за предпазване от навлизане на замърсявания във водата.
Стъклената гарафа Vodan може да бъде един отличен и функционален подарък.

Вместимост - 1 литър.
 
Направена от програмирано стъкло, гарафата има свойството да променя структурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Flaska Стъклена гарафа Vodan структурира водата за 5 минути.
Водата струкутрирана във Flaska става по-мека и пивка.

Стъклото на гарафата е програмирано посредством технология наречена TPS - Технология за програмиране на силиций. Стъклото се състои от поне 71% силициев диоксид, който има свойството да приема информация и в последствие да я предава (в този случай информацията се предава на водата). По този начин, след 5 минути водата става жива, подобна на изворната вода.
Важно условие е да съхранявате гарафата поне на 50 см. от излъчватели на електромагнитин вълни - мобилни телефони, телевизори, компютри.

Гарафата може да се използва пълноценно 4 години. След това нейното действие отслабва и е необходимо на 5-тата година водата да престоява поне 10 минути, на 6-тата поне 15 минути. След като мине този период, може да я използвате като обикновена гарафа.
Не може да я миете в съдомиялна машина. Измивайте я с четка за бутилки.
Не е желателно вода да престоява в гарафата повече от 48 часа.
 
Съвет: След като налеете вода в гарафата Flaska и тя престои там поне 5 минути, може да я прелеете в друга СТЪКЛЕНА бутилка (или стъклена чаша) и така структуриранта вода ще се запази за 24 часа. :) На практиката, може да структурирате вода и да консумирате през целия ден!
В гарафата може да структурирате и предварително приготвен чай. Необходимо е да го изчакате да изстине до температура 25-35 градуса по Целзий и след това може да го прелеете във Flaska.
 
Какви са предимствата от използването на тази гарафа:
- направена е от програмирано стъкло
- придава стил и елегантност
- здравословна и с грижа за околната среда
 
Какво всъщност представлява бутилката Flaska и каква е идеята на този прекрасен продукт - вижте много подробно описание в Блога ни!
Отделете си малко време - информацията е много, интересна е и е завладяваща!
 
Произведена в Словения.

Няма мнения за "Flaskа Стъклена гарафа Vodan, 1 литър"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll