• Flaskа Стъклена бутилка за структуриране на вода "Рицар", 300 мл.

Flaskа Стъклена бутилка за структуриране на вода "Рицар", 300 мл.

59.00 лв.
Направена от програмирано стъкло, бутилката има свойството да променя стурктурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Производител:Flaska
Наличност:
Количество:
Направена от програмирано стъкло, бутилката има свойството да променя стурктурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Flaska "Рицар" 300 мл. е стъклена бутилка, която структурира водата за 5 минути. Тя е "облечена" в защитен калъф от неопрен, който е с дебелина 3 мм. Материалът неопрен не се къса и е много здрав. Поради тази причина, тази бутилка е подходяща за деца и хора, които ще я използват интензивно, през целия ден.
Друго предимство на "облеклото" от неопрен - бутилката е защитена от счупване. И още - неопрена е водоустойчив и бутилката не се мокри, когато я пълните с вода. 
Flaska "Рицар" 300 мл. е много удобна за чанта, поради малкия си размер.
Подходяща и за деца.
 
Водата структурирана в бутилка Flaska става по-мека и пивка.
Стъклото на бутилката е програмирано посредством технология наречена TPS - Технология за програмиране на силиций. Стъклото се състои от поне 71% силициев диоксид, който има свойството да приема информация и в последствие да я предава (в този случай информацията се предава на водата). По този начин, след 5 минути водата става жива, подобна на изворната вода.
 
Важно условие е да съхранявате бутилката поне на 50 см. от излъчватели на електромагнитин вълни - мобилни телефони, телевизори, компютри.
Бутилката може да се използва пълноценно 4 години. След това нейното действие отслабва и е необходимо на 5-тата година водата да престоява поне 10 минути, на 6-тата поне 15 минути. След като мине този период, може да я използвате като обикновена бутилка.

Не може да я използвате в микровълнова фурна или да я миете в съдомиялна машина. Измивайте я с четка за бутилки, като предварително отстраните "облеклото й". :)
Не е желателно вода да престоява в бутилката повече от 48 часа.
 
Съвет: След като налеете вода в бутилката Flaska и тя престои там поне 5 минути, може да я прелеете в друга СТЪКЛЕНА бутилка (или стъклена чаша) и така структуриранта вода ще се запази за 24 часа. :) На практиката, може да структурирате вода и да консумирате през целия ден!
В бутилката може да структурирате и предварително приготвен чай. Необходимо е да го изчакате да изстине до температура 25-35 градуса по Целзий и след това може да го прелеете във Flaska.
 
Какви са предимствата от използването на тази бутилка:
- направена е от програмирано стъкло
- защитена е с неопренов калъф от 3 мм., който предпазва бутилката от счупване, а водата от измененията на температурата
- здравословна и с грижа за околната среда
 
Какво всъщност представлява бутилката Flaska и каква е идеята на този прекрасен продукт - вижте много подробно описание в Блога ни!
Отделете си малко време - информацията е много, интересна е и е завладяваща! :)
 
Вместимост: 300 мл.
 
Произведена в Словения

Няма мнения за "Flaskа Стъклена бутилка за структуриране на вода "Рицар", 300 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll