• Bambo Nature Еко пелени Maxi, размер 4

Bambo Nature Еко пелени Maxi, размер 4

19.95 лв.
Bambo Nature Maxi са еко пелени за бебета с тегло от 7 кг. до 18 кг.
Производител:Bambo Nature
Наличност:
Количество:
Продуктите са изработени от висококачествени материали и представляват новото поколение екологични пелени, създадени с грижа за бебетата и околната среда.
 
Брой в опаковка: 30 броя
Тегло: 7-18 кг.
Размер: 4
 
Характеристики на еко пелените:
Еко пелените за еднократна употреба са много меки! Те са удобни, поради наподобяващия текстил горен и долен слой.

Пелените имат:
- гъвкави и разтегателни странични ленти, благодарение на които прилягат отлично по тялото на бебето, което от своя страна носи свобода на движенията
- супер абсорбираща система, която отвежда влагата и осигурява по-бързо попиване, както и суха повърхност
 
Пелените са тънки и дишащи, а кожата на бебето не се запарва. Те са дерматологично тествани и не причиняват кожни раздразнения и алергии.
Не съдържат избелващи и токсични вещества, нито парфюм.
Не съдържат фталати, PVC, хлор, тежки метали, формалдехид, колофон, азопигменти и други вредни вещества за здравето и природата.
 
С тези пелени не е необходимо да се употребява овлажняващ лосион.
 
Сертификати:
Пелените са сертифицирани от FSC (Forest Stewardship Council - Съвет за стопанисване на горите) – символ, гарантиращ, че продуктът е произведен със суровини от отговорно управлявани горски масиви, където са засадени повече дървета, отколкото отсечени. Екологично чисти и произведени от възобновяеми суровини.
С еко сертификат Nordic Ecolabel - официална еко маркировка за продукти, отговарящи на строгите екологични стандарти и критерии на скандинавските страни за опазване на околната среда. 
95% от всички отпадъци от производството на Bambo Nature се рециклират.
Не са тествани върху животни!
 
Пелените Bambo Nature се предлагат в 6 размера. Те са подходящи за всяка възраст: от раждането, докато детето започне да използва гърне и вече не се нуждае от тях.
 
Тегло на опаковката: 1,050 кг.
Произведени в Дания
 
Bambo Nature - част от групата на Abena
Продуктите Bambo Nature се разработват и произвеждат в Скандинавия от Abena Group, водеща международна компания, специализирана в търговията на едро с медицински изделия и един от първите производители на пелени за еднократна употреба в света. Abena е създадена през 1953 г., като централното управление и производствените мощности са в Дания, персоналът на компанията наброява над 1600 души в целия свят и продукцията й се дистрибутира в над 80 държави по света.

Няма мнения за "Bambo Nature Еко пелени Maxi, размер 4"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll