• Altho Био етерично масло Карамфил, 10 мл.

Altho Био етерично масло Карамфил, 10 мл.

26.95 лв.
Препоръчваме използването на етерично масло от органични карамфили за борба с бактериални инфекции, особено респираторни инфекции като синузит, бронхит и др.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
Препоръчваме използването на етерично масло от органични карамфили за борба с бактериални инфекции, особено респираторни инфекции като синузит, бронхит и др.
Карамфиловото масло също така ще помогне при гъбични инфекции, херпес зостер, ревматизъм и инфекции в устата.
Ако страдате от зъбобол, маслото от карамфил може да има ефект, облекчаващ болката: просто прилагайте локално.
Етеричното масло от карамфил може да има хепатотоксичен ефект и да дразни кожата или лигавиците, ако се използва прекомерно и/или за продължителен период от време.
Ето защо препоръчваме да се използва само ако имате опит с етерични масла.
 
Перорално (вътрешно) приложение: Приемайте по една капка етерично масло от карамфил 3 пъти на ден с малко мед или върху парченце хляб, за да се борите с инфекции в устата.
Ако има болка се слагат 1-2 капки от етеричното масло карамфил върху клечка за уши и се третира мястото, където е болката (афти, джобове, алвеолит и други възпаления в устата).
 
Върху кожата: Смесете четири капки етерично масло от карамфил с двадесет капки органично лешниково масло за борба с гъбични инфекции.
 
В дифузер или арома лампа: Разпространението на етерично масло от карамфили в атмосферата ще дезинфекцира въздуха в помещението, поради неговите свойства на гермицид. Стимулира духа и помага да се предотврати депресията.
 
Моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да предприемете перорално лечение или терапия.
 
Състав: Eugenia caryophyllus *
*от био земеделие
 
10 мл.
 
Произход: Мадагаскар
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Съвети:
За доброто прочистване и дезинфекциране на устната кухина се прави жабурене по описаните по-долу два начина.
Вариант 1:
Вода за уста с лавандулова вода:
- Флорална вода лавандула 100 мл.
- 5 капки етерично масло от чаено дърво
- 5 капки етерично масло карамфил
- няколко капки етерично масло лимон (стяга венците)
- 3-4 капки етерично масло мента (за свежест)
Този разтвор се използва като концентрат вода за уста - разтваря се малко от него в 1/2 чаша вода и се жабурка сутрин и вечер.
 
Вариант 2:
Олио за уста за жабурене:
- базово масло от сусам (антибактериално и проитвовъзпалително, премахва бактериите, които образуват кариесите)
- 2 капки етерично масло чаено дърво
- 2 капки етерично масло карамфил
- 2 капки ЕМ лимон
Може всички заедно или поне едно от трите!
Жабури се 10 мин и се плюе.
 
Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Карамфил, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll