• Altho Био етерично масло Чаено дърво, 10 мл.

Altho Био етерично масло Чаено дърво, 10 мл.

19.80 лв.
Маслото от чаено дърво е етеричното масло за всички бактериални и вирусни инфекции!
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Етеричното масло от чаено дърво ще третира всички паразити и гъбички, независимо от местоположението им.
Ето някои от проблемите, за които традиционно се препоръчва употреба на масло от чаено дърво: рани, акне, абсцеси, микози, инфекции на пикочните пътища, язви, гъбични инфекции, синузити, бронхити, фарингити, отитити и ухапвания от комари.
 
Моля, консултирайте се с лекар или ароматерапевт преди да приемате етерични масла вътрешно!
 
Орално приложение: Вземете 2 капки органично етерично масло 3 пъти на ден, с малко мед или сок (или в зехтин), за да стопирате всички инфекции. Не използвайте повече от 7 дни!
Върху кожата: Смесете 3 капки етерично масло от био чаено дърво с 2 капки био розово масло и прилагайте върху микозите на кожата.
Чрез дифузия: В дифузер или арома лампа етеричното масло от чаено дърво ще пречисти и дезинфекцира въздуха в помещението. То стимулира и ободрява психиката, по време на периоди на психически спадове.
 
Предпазни мерки:
- Запалимо.
- За перорално приложение по медицинска препоръка.
- Да се съхранява на място недостъпно за деца.
- Избягвайте контакт с очите.
- Не се препоръчва за деца под 3 г. и бременни или кърмещи жени.
 
Състав: Melaleuca alternifolia*
*от биоземеделие
 
10 мл.
 
Произход: Австралия
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
 
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Чаено дърво, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll