• Altho Био етерично масло Лимон, 10 мл.

Altho Био етерично масло Лимон, 10 мл.

19.20 лв.
Етеричното масло Лимон може да се използва като част от програма за отслабване. Антицелулитно.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Етеричното масло Лимон може да се използва като част от програма за отслабване. С негова помощ тялото ви ще се активизира за пречистване на черния дроб.
Маслото от Лимон има антицелулитни свойства.
С негова помощ се облекчава усещането за тежест в краката, чрез увеличаване на кръвния поток.
Силните му антисептични свойства ще помогнат за дезинфекциране на въздуха (когато се сложи в арома лампа). Разпръсквайки това етерично масло, ще сведете до минимум риска от заразяване с инфекциозни заболявания.
Дезинфекцира рани - разредено в базово масло.
Благодарение на всички тези свойства и много други, това масло е задължително за всеки дом. То може да се използва ежедневно, дори и при готвене, където придава страхотен вкус на маринати, сладкиши, рибни специалитети и др.
 
Моля, консултирайте се с Вашия лекар/ароматерапевт, преди да предприемете терапия перорално.
 
Етеричното масло от лимон е фотосензитивно. Не се нанася върху кожата, преди да се изложите на пряка слънчева светлина.
Орално приложение: Вземете две капки био лимоново етерично масло, три пъти дневно - смесени с малко мед, сироп или подсладена таблетка, в случай на инфекция в храносмилателния тракт или простуда.
Върху кожата: Антицелулит: Смесват се 2 мл. етерично масло от лимон с 2 мл. органично кипарисово масло, 1 мл. органично масло от ниаули и 100 мл. органично масло от лешници.
Чрез дифузия: Етеричното масло от лимон е пръв помощник в периодите, когато има вируси. Дезинфекцира стаята, когато се изпарява с арома лампа.
 
Състав: Цитрусов лимон*
*от биоземеделие
 
Предпазни мерки:
- Запалимо.
- За перорално приложение по медицинска препоръка.
- Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца.
- Избягвайте контакт с очите.
- Не се препоръчва за деца под 3 г. и бременни или кърмещи жени.
- Да не се прилага върху кожата преди излагане на слънце.
 
Информацията за етерични масла в сайта е за информационни цели. По никакъв начин не заменя съветите от лекар или ароматерапевт.

10 мл.
Произход: Италия
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Citrus limonum, лимоново дърво, е родом от Индия или Китай. Днес, лимона се отглежда в средиземноморски и субтропичен региони. Лимонът е символът на чистотата и хигиената. Използва се в козметика, ароматерапията и гастрономията.
Външен вид: Течен.
Цвят: Светло жълт.
Мирис: Плодов, свеж.
Страна на произход: Италия
Плътност: 0,855
Хемотип - Водещ биохимични компоненти: лимонен, бета-пинен, гама-терпинен.
Молекули алергени (естествено присъстващи в етерични масла): цитрал, гераниол, лимонен, линалол.
Някои природни съединения, съдържащи се в това етерично масло, могат да представляват риск от алергия при някои хора. За да измерите толерантност, тествайте в гънката на лакътя.
Съединение с 90-95% монотерпени (лимонен), биохимичния състав на етеричното масло от лимон има мощни антисептични, антибактериални, противовъзпалителни и антивирусни свойства.

Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Лимон, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll