• Altho Био етерично масло Евкалипт радиата, 10 мл.

Altho Био етерично масло Евкалипт радиата, 10 мл.

21.90 лв.
Етеричното масло Eucalytpus radiata не съдържа монотерпенови кетони, което означава, че е по-малко агресивно и е по-добре поносимо от Eucalytpus globulus.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
Етеричното масло Eucalytpus radiata не съдържа монотерпенови кетони, което означава, че е по-малко агресивно и е по-добре поносимо от Eucalytpus globulus. Затова е идеално за деца. Препоръчваме това етерично масло за всички оториноларингологични проблеми, втрисане, бронхит, синузит, грип, настинки, вирусни епидемии, възпаление на средното ухо и ангина.
 
Моля, консултирайте се с вашия лекар или ароматерапевт, преди да приемете каквато и да е терапия перорално!
 
Орално приложение: Вземете 2 капки етерично масло от евкалипт радиа, 3 пъти дневно с малко мед, сироп или подсладена таблетка, за да се борите с дихателните проблеми.
Върху кожата: Смесвайте 3 капки етерично масло от евкалипт радиата с био лешниково олио и използвайте за да масажирате гръдния кош. Така ще освободите и изчистите бронхите.
Чрез дифузия (арома лампа): Чрез дифузия на етерично масло от евкалипт радиата, в помещение, ще можете ефективно да контролирате разпространението на заразни вирусни инфекции.
 
Състав: Eucalyptus radiata*
*от биоземеделие
10 мл.
 
Произход: Австралия
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Eucalyptus Radiata Bio
Ботаническа информация. Произход и история.
Подобно на повечето евкалипти, евкалипт радиата е роден в Австралия. От незапомнени време аборигените познават антибактериалните свойствата на това растение.
Органолептичните свойства:
Външен вид: течен
Цвят: бледожълт или безцветен
Мирис: характерен за евкалиптол, мек и свеж
Дестилирани части: Листа
Страна на произход: Австралия
Плътност: 0905-0925
 
Хемотип:
Основни компоненти или биохимични хемотипа: 1-8 цинеол, алфа-терпинеолови.
Молекули алергени, естествено присъстващи в етеричното масла: цитрал, лимонен, линалол, гераниол, цитронелол.
Някои природни съединения, съдържащи се в това етерично масло могат да представляват риск от алергия при някои хора. За да се уверите, че нямате чувствителност към това масло, винаги правете тестове в сгънката на лакътя.
Възможност за синергия:
Дихателни: чаено дърво, лавандула.
 
Предпазни мерки:
- Запалимо.
- За перорално приложение по медицинска препоръка.
- Да се съхранява на място недостъпно за деца.
- Избягвайте контакт с очите.
- Не се препоръчва за деца под 3 г. и бременни или кърмещи жени.
 
Информацията за етерични масла в сайта е за информационни цели. По никакъв начин не заменя съветите от лекар или ароматерапевт.
 
Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Евкалипт радиата, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll