• Altho Био екстракт от Ванилия, 10 мл.

Altho Био екстракт от Ванилия, 10 мл.

14.90 лв.
Етерично масло, екстракт от био ванилия за козметични и кулинарни цели.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
Етеричното масло екстракт от ванилия е антибактериално, противогъбично, противовъзпалително, аналгетично, успокояващо, афродизиак.
Този екстракт от ванилия разсейва болката. Нежният й аромат насърчава спокойния сън и спокойствието на духа. Ванилията е естествен антидепресант и също така е ефективно средство за облекчаване на чувството за безпокойство.
Ванилията действа като афродизиак.
Благодарение на своите хидратиращи и регенериращи свойства, тя често се използва в козметиката като съставка на кремове и ароматизирани балсами.
Екстрактът от ванили може да се използва и в кулинарията.
 
Моля, консултирайте се с лекар или ароматерапевт преди да приемате етерични масла вътрешно!
 
Перорално приложение: 1 капка етерично масло от био ванилия (екстракт) - 3 пъти на ден, с малко мед или сок, за да разсее страданието и да придобиете увереност.
Върху кожата: Смесвайте 10 капки етерично масло от ванилия (екстракт) + 20 мл. базово масло за масаж. Може да добавите една капка ванилия към вашия дневен крем за приятен аромат и за подхранване на кожата.
Чрез дифузия: Когато се разпръсне в атмосферата, етеричното масло от ванилия (екстракт) ще изпълни интериора с нежен аромат и ще повлияе положително на ума с успокояващия си ефект.
 
10 мл.
 
Произход: Мадагаскар
Производител: Laboratoire Altho, Франция
 
Кои са Laboratoire Altho?
"От раждането на човечеството, растенията са източник на активни съставки, които човек се е научил да използва поради техните терапевтични свойства.
Независимо дали се извлича чрез дестилация на водна пара, суха дестилация или чрез студено пресоване, етеричните масла могат да бъдат съставени от широк спектър от биохимични молекули, които дават специфична характеристика.
Благодарение на многобройните си химични свойства, всяко етерично масло притежава свой собствен набор от биологични ефекти върху организма и има различни терапевтични ползи.
За да изпълнят оптимално своите терапевтични свойства, всички наши етерични масла са 100% чисти и естествени и тяхната ботаническа идентичност и химически състав (хемотип) са ясно дефинирани.
Нашата професионална етика, която се основава на дълбоко уважение към човека и природата, естествено ни накара да работим с биологични продукти, сертифицирани по френската система BIO.
 
Нашата лаборатория се роди дълбоко в сърцето на Гаскония, Франция.
Ние имаме дълбока страст към света на растенията и всички богатства, които тя осигурява. Всички наши продукти и суровини се подлагат на стриктен процес на селекция, преди да се стигне до гама от изключително висококачествени продукти. Първостепенна е целта да се зачита природата и благосъстоянието на индивида.
Нашата лаборатория: Където здравето и простотата вървят ръка за ръка!
Най-важният и скъп аспект от живота е Здравето - финия баланс на физическото и психическото благосъстояние! За да го запазим, поддържаме и подобряваме в нашата лаборатория разработени природни продукти, чрез които се надяваме да надминем всичките ви очаквания.
Природата, с голямото си разнообразие, творчество и постоянно усъвършенстване, продължава да се оказва най-успешната от всички лаборатории."

Няма мнения за "Altho Био екстракт от Ванилия, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll