• AlmaWin Препарат за почистване на баня, 500 мл.

AlmaWin Препарат за почистване на баня, 500 мл.

11.95 лв.
Препаратът на AlmaWin за почистване на баня е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Не поддържаме този продукт в магазинът на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София. Заявяваме го към вносителя, след поръчка от клиент!

Препаратът на AlmaWin за почистване на баня е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

Суровините: С комбинация от млечна киселина и лимонена киселина се разтварят варовиковите натрупвания. Тези природни киселини се получават от захар, чрез процес на ферментация и са напълно биоразградими. Млечната киселина и лимонената киселини имат много добри качества за премахване на калцирания.
Активни почистващи вещества са необходими за премахването на замърсявания от мазнини. Избраните от нас повърхностно-активни захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) имат изключителни дерматологични качества и много добри свойства за разтваряне на мърсотията и мазнините. Те разтварят варовиковите отлагания и гарантират бляскава чистота за банята ви.

С оглед на факта, че освен почистването и екологията, поносимостта на кожата към препаратите също е от първостепенно значение за нас и този препарат е дерматологично тестван. Много сме горди от факта, че сме разработили препарат, който е много ефикасен и същевременно не дразни кожата. Въпреки това обаче препоръчваме при работа с препарата да използвате ръкавици за чистене, защото дори природната киселината може да предизвика остри реакции. Със сигурност всички сме усещали ефекта на лимоновия сок, когато той попадне в отворена рана.

Приятният аромат на препарата се набавя от природни етерични масла от евкалипт от контролирани биологични насаждения. Всички използвани суровини са разбира се биоразградими.

Съставки: Повърхностноактивни захариди, Млечна киселина, Лимонена киселина, Бензилов алкохол,Етерични масла(евкалипт*), Вода
* От контролирани биологични насаждения

Сфера на Приложение: Препаратът на AlmaWin за почистване на баня е подходящ за всички киселинно-устойчиви повърхности в банята (плочки, кранове и т.н.).

Съвети за приложение: За по-ефикасно изчистване на фугите между плочките те трябва да са предварително овлажнени. Моля напръскайте препарата на AlmaWin за почистване на баня върху замърсените повърхности без да го разреждате. Оставете препарата да подейства за няколко минути (1-5) след това измийте и изплакнете. Моля тествайте съвместимостта на препарата с повърхностите на прикрито място. Да не се използва за мрамор, варовик или други киселинно-неустойчиви материали. Използвайте ръкавици, за да предпазвате кожата на ръцете си.

500 мл.

Производител: Alma Win, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Препарат за почистване на баня, 500 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll