• AlmaWin Препарат за интензивно почистване на кухня, 250 мл.

AlmaWin Препарат за интензивно почистване на кухня, 250 мл.

9.50 лв.
Препаратът на AlmaWin за кухня е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:

Не поддържаме този продукт в магазинът на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София. Заявяваме го към вносителя, след поръчка от клиент!

Нежното почистващо вещество в препарата на AlmaWin за интензивно почистване на кухня е натурално, фино смляно варовиково брашно от немските Алпи. Почистващия ефект се подсилва от нежните от дерматологична гледна точка повърхностно-активни захариди и мастни алкохол сулфати. Повърхностно-активните захариди са получени от захар, нишесте и растително масло. Приятното ухание е благодарение на природни етерични масла (масло от лавандин и масло от лимонена трева от контролирани биологично насаждения). Варовиковото брашно и бентонита са естествени минерални вещества, те биват фино разпределени с помощта на ксантан.
Всички използвани суровини са разбира се биоразградими.

Препаратът на AlmaWin за интензивно почистване на кухня е много подходящ за почистване на стъкло-керамични котлони и съдове от цветни метали, като мед или месинг. Подходящ е също така и за мивки, тенджери и тигани.
Препаратът на AlmaWin за кухня е идеален за доброто почистване на силно замърсени ръце.

Съвети за приложение: Моля, разклатете бутилката преди употреба. Нанесете препарата на  AlmaWin за кухня неразреден с влажна кърпа или гъба и почистете внимателно. След това подсушете повъхността.

Съставки: Повърхностноактивни захариди, Мастни алкохол сулфати, Варовиково брашно от Баварските Алпите, Бентонит, Ксантан, Алкохол, Натурални етерични масла (масло от лавандин* и масло от лимонена трева*), Вода
* От контролирани биологични насаждения

250 мл.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Препарат за интензивно почистване на кухня, 250 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll