• AlmaWin Прах за пране за силно замърсени дрехи, концентрат, 2 кг.

AlmaWin Прах за пране за силно замърсени дрехи, концентрат, 2 кг.

39.99 лв.
Концентратът на AlmaWin за силно замърсено пране е подходящ за бяло и цветно пране и може да се използва от 30°-95° C.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:

Не поддържаме този продукт в магазинът на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София. Заявяваме го към вносителя, след поръчка от клиент!

Концентратът на AlmaWin за силно замърсено пране е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения. AlmaWin концентратът за силно замърсено пране не използва никакви оптически избелители - здравата кожа е приоритет.

Приятното усещане при допир с третираните материи се получава чрез добавяне на оризово нишесте. За доброто ухание на вашето пране използваме естествени етерични масла. За приятния аромат се използва и масло от лавандула от контролирано биологично производство.

Концентратът на AlmaWin за силно замърсено пране е подходящ за бяло и цветно пране и може да се използва от 30 ° - 95 ° C.

Съвети за приложение: Винаги слагайте Концентратът на AlmaWin за силно замърсено пране директно в барабана на пералнята. Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. Обикновено не е необходимо предварително измиване. За третирането на много силни петна ние препоръчваме Концентратът на AlmaWin за Избелване с Кислород. С Мултифункционалния AlmaWin крем  за паране или с AlmaWin Гал Сапун за петна могат да бъдат предварително третирани по-упорити петна.
 
Пакетът от 2 кг. е достатъчен за 38-40 перални цикъла.

Суровините: Балансираната комбинация от чист растителен сапун на базата на естествени мазнини и масла, с леки повърхностноактивни захариди (от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и/или захарно цвекло и растително масло) и мастни алкохол сулфати (от разтително масло) създават свръхмощен прах за пране с отлични дерматологични качества и превъзходен измиващ прах.
Нашата производствена система, базирана на филосиликати няма нужда нито от фосфати, нито от цеолит. Тези филосиликати не само набавят нужната алкалност (позволяваща намаляване количеството сода), необходима за измиващия процес, но и се грижи за стабилна киселинност. Също така поддържа активни за дълъг период перкарбонатите използвани за избелващо вещество. AlmaWin концентратът за силно замърсено пране се адаптира към всички степени на твърдост на водата. Той има отлични качества за омекотяване на водата (калциевите и магнезиеви йони на водата са свързани). По този повод екологичните ползи трябва да бъдат подчертани: Суровините са лесно достъпни в природата и производствения процес е без отпадъци и други екологично вредни материали. Добавената лимонена киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници. Поради използването на ензими,вече можете да перете при по-ниски температури. Ние използваме само естествени протеази от микро-организми не генетично модифицирани. Ензимите са капсулирани и следователно не представляват опасност за вашата кожа. Ензимите не са термично устойчиви, те се разпадат в перални течности с температура над 40 °C. Натриеви соли на полиаспартамовата киселина подсилват дисперсията и омекотяващият водата ефект. В сравнение с преди използваните поликарбоксилати полиаспартамовата киселина е биоразградима. Това поведение на разграждане е потвърдено през годините, като полиаспартамовата киселина е съставен елемент на протеините в природата. Тя влияе на разтежа на черупките на някои водни същества, като корали и миди. Без полиаспартамовата киселина растежа на черупките би бил силно възпрепятстван от неконтролируемо калциране. Ние можем да използваме тази естествена функция, тъй като полиаспартамовата киселина предотвратява образуването на варовикови кристали и по този начин на варовик в миещата течност.
Както вече бе споменато ние използваме само активен кислород за избелващо вещество на базата на натриев перкарбонате. За да бъде възможен избелващия ефект и при по-ниски температури ние добавяме TEAD (Tetraacetylethylenediamine) като катализатор. Поради екологични причини ние се отказваме от перборатите - здравите води са важни за нас.

Успешно дерматологично тестван.
Подходящ за вегани.

Сертифициран от „Certisys sprl”
www.ecogarantie.eu

Съставки: Повърхностноактивни захариди, Мастни алкохол сулфат, Растителен сапун, Филосиликати,Сода, Натриев бикарбонат, Натриев перкарбонат, Полиаспартамова киселина, Оризово нишесте, Лимонена киселина, Натурални протеази, без генна модификация, TAED, Етерично масло от лавандула от контролирани биологични насаждения.
 
В концентрата на AlmaWin за силно замърсено пране нама да намерите ненужни баластни вещества за запълване на количеството или консерванти. Всички активни почистващи съставки са биоразградими.

2 кг.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Прах за пране за силно замърсени дрехи, концентрат, 2 кг."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll