• AlmaWin Почистващ препарат с портокалово масло - концентрат, 500 мл.

AlmaWin Почистващ препарат с портокалово масло - концентрат, 500 мл.

29.99 лв.
Не поддържаме този продукт в магазинът на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София. Заявяваме го към вносителя, след поръчка от клиент!
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло почиства и обезмаслява за нула време. Няма петно, което може да му се противопостави. Този мултифункционален препарат ще пребори всичко, което някога ви е създавало проблеми: дъвка, мастило, олио, лак за нокти, блажна боя, лепило, следи от гума по пода, отложена мазнина във фурната. Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е органичен обезмаслител, отстранява петна от дрехи, мокети, тапицирани мебели, премахва неприятни миризми и може да бъде използван като универсално почистващо средство за дома. Той е мултифункционален и в зависимост от разреждането може да бъде ползван като препарат за дома, универсален почистващ препарат, препарат против петна или разтворител.

Суровините: Изключителната почистваща сила идва от комбинацията между кедрово-цитрусови терпени (компонент на етерично масло от портокалови кори) и повърхностноактивни захариди(от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло). Алкохол и билкови екстракти (от корени на валериан, цветове от хмел и лайка, листа от маточина и орехови черупки) засилват устойчивостта на Концентрата на AlmaWin с портокалово масло. Препаратът разбира се е биоразградим.

Съставки: Натурални кедрово-цитрусови терпени, Емулгатор на растителна основа, Повърхностно активни захариди, Алкохол,Билкови екстракти.

Важна забележка:
Благодарение на много добрите качества на препарата да разтваря мърсотия и мазнини той може да бъде използван и върху деликатни повърхности. Въпреки това, моля тествайте за съвместимост преди употреба, особено в случай на лакирани, епоксидни и каучукови повърхности. Текстилните материи трябва да се тестват на скрито място, заради устойчивостта на оцветяването и да бъдат изплакнати след третиране. В случай на използване на препарата в неразреден вид съвместимостта на повърхностите задължително трябва да бъде тествана.

Концентратът на AlmaWin с портокалово масло е мултифункционален.
- премахва петна
- елиминира лоша миризма
- може да бъде използван като разтворител

С препарата в неразреден вид можете да почистите:
- остатъци от лепило, восък и други запечатващи субстанции
- петна от катран
- животински и растителни мазнини
- остатъци от гума по подове и стени
- мастило от химикалка
- лак за нокти и блажна боя
- петна по дрехи (първо да се тества на скрито място и да се изплакне след третиране)
- петна върху мека мебел и килими (първо да се тества на скрито място)
- лоши миризми (например кошче за боклук)

С препарата в разреден вид можете да почистите всички водоустойчиви повърхности.
В зависимост от замърсяването поставете 2-4 капачки от препарата (30-60 мл) в 5 литра вода.

Препаратът придобива млечен цвят когато се разреди във вода! Това е нормално и не бива да ви смущава.

Инструкции за Безопасност: Трябва да напомним за принципно опасната същност на използваните кедрово-цитрусови терпени, които са компонент на портокаловите кори. Те правят продукта възпламеним и дразнещ за очите. Също така може да причини белодробни увреждания в случай на поглъщане. Съхранявайте го на място недостъпно за деца.

500 мл.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Почистващ препарат с портокалово масло - концентрат, 500 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll