• AlmaWin Марсилски сапун за измиване и пране, 100 гр.

AlmaWin Марсилски сапун за измиване и пране, 100 гр.

5.50 лв.
Сапунът на AlmaWin можете да използвате, когато е необходимо добро ръчно почистване: в домакинството, в работилници, за подготовка на силно замърсено пране, както и за измиване на ръце и тяло, защото не унищожава хидролипидният филм на кожата.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Сапунът на AlmaWin можете да използвате, когато е необходимо добро ръчно почистване: в домакинството, в работилници, за подготовка на силно замърсено пране, както и за измиване на ръце и тяло, защото не унищожава хидролипидният филм на кожата.
Сапунът на AlmaWin от млечен белтък се произвежда по стара рецепта за варене на сапун, просто се варят растителни мазнини и луга.
Различните мазнини имат различни свойства и поради тази причина е добавен кокосов сапун и сапун направен от масло от палмови ядки. Кокосовият сапун се характеризира с много добра ефективност на почистване в студена и твърда вода, а палмовият сапун има много добра способност за разтваряне на мазнини. Процентното съдържание на растителни масла е избрано по такъв начин, че сапуна да има необходимата твърдост и да не се размекне, ако е оставен върху мокра повърхност за по-дълъго време.
Нежният и свеж аромат, който се долавя от този сапун се дължи на добавеното натурално етерично лимоново масло.

Всички използвани суровини покриват високите дерматологични и екологични изизсквания, и са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перилни активни вещества са от растителен произход. Не са използвани етоксилирани суровини, консерванти и генно модифицирани ензими. Всички активни почистващи съставки са биоразградими.
Успешно дерматологично тестван.

Състав на био сапуна на растителна основа: Натриев палмат, Натриев кокоат, Вода, Глицерин, Парфюм, Натриев глюконат, Тринатриев дикарбокси-метил аланинат, Натриев хлорид, Натриев хидроксид.

Как и къде може да го употребявате: Сапун за пране на ръка на основата на кокосово и палмово масло. С него могат да се третират петната по дрехите преди да бъдат изпрани в пералнята. Подходящ за дейности в домакинството, хоби, работното място и при пътувания. Особено добър за ръце и тяло, защото е нежен към кожата и е с естествен аромат на лимон.

100 гр.

Производител: AlmaWin, Германия

 

Няма мнения за "AlmaWin Марсилски сапун за измиване и пране, 100 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll