• AlmaWin Био препарат за съдове "Шипка",1 л.

AlmaWin Био препарат за съдове "Шипка",1 л.

11.95 лв.
Не поддържаме този продукт в магазинът на ул. "Екзарх Йосиф" 22 в София. Заявяваме го към вносителя, след поръчка от клиент!
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Състав: ≥5% <15% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), анийонни тенезиди (растителни алкохол сулфати), < 5 % аромат (смес от натурални етерични масла), лимонен, гераниол Други съставки: вода, етанол, натриев хлорид, екстракт от миещи орехчета, млечна киселина, екстракт от маточина *От контролирано биологично земеделие

100% от съставките са с натурален произход.

Вашите ползи: - Съдовете ви са измити безупречно. - Екстрактите от маточина и шипка оставят кожата на ръцете мека - Изгодна покупка. - Концентрат - спестява ресурси и пари. - Дерматологично тестван. Може да миете на ръка. - По съдевете не остават химикали и вредни консерванти. - Подходящ за хора с алергии и пране на бебешки и детски съдове - Веган – само с растителни суровини - Без химикали: фосфати, хлорни съединения, петролни деривати, пълнители, без оптически избелители, синтетични оцветители и консерванти - Без ензими. - Не са тествани върху животни, без ГМО.

Ползите за природата и околната среда: - Изцяло биоразградим и не замърсява подпочвените води. - Намалява отпадъците от опаковки, тъй като е концентрат и в една опаковка има повече съдържание, отколкото обикновените прахове за пране

Дозировка: Достатъчна е една капка.

Употреба: За измиване на съдове на ръка.

Награди: Green Brand. AlmaWin е носител на знака на международната организация GREEN BRANDS. Знакът се дава на фирми и организации, които работят ангажирано с опазването на климата и по устойчив екологичен начин за бъдещето на планетата. •Препаратът е подходящ и за третиране на пресни мазни петна върху дрехи.

Прилагайте правилото: •Не пилей вода, докато използваш препарата за измиване! •Никога не оставяйте водата да тече от крана, докато измивате с гъбата чинията или тендежерата. •Ето няколко стъпки, които немците спазват и са научили от деца. •Изчистете остатъка от храната върху съда с мокра гъба. •Оставете съдовете да се накиснат за половин час или повече с малко вода в коритото на мивката. •Поставете 1 (само една) капка върху гъбата и избършете всички съдове, които са за измиване. •Сега вече можете да отворите крана, но не с пълна струя. И малко вода е достатъчно, за да изплакнете съдовете.

1 л.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Био препарат за съдове "Шипка",1 л."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll