• Условия за ползване

Условия за ползване

Преди да направите поръчка, прочетете Условията за ползване и Условията за доставка. С финализиране на поръчката Вие се съгласявате с тях.

Електронен магазин www.biodarove.com е сайт за търговия по Интернет в допълнение на физически магазин "БиоДарове", намиращ се в гр. София на ул. "Екзарх Йосиф" №22. Собственик е фирма "ВАЛАНТИС" ЕООД със седалище и адрес на управление в гр. София, ж.к. "Хр.Смирненски", ЕИК 202611533. Фирмата е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни.
Всички цени на артикулите в сайта са с включен ДДС.
Цената за доставка се начислява допълнително към всяка поръчка, съобразно размера, теглото, наложения платеж и направлението, за което се изпраща пратката.
Всички запазени марки са притежание на техните собственици.
Съдържанието и снимковия материал в този сайт са под защита на Закона за авторско право и НЕ може да бъдат копирани и разпространявани без писмено съгласие от Управителя на "ВАЛАНТИС" ЕООД.
Настоящата страница съдържа Общи условия за използване на www.biodarove.com, съгласно които "ВАЛАНТИС" ЕООД предоставя услуги на потребителите посредством сайта. Всеки потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия, за цялото време, през което се намира на страницата ни www.biodarove.com.

Запазваме си правото да променяме продуктите и цените без предупреждение!

Плащане
Всички стоки са в български лева, с включен ДДС. За тях заплащате по банков път или в брой при доставката (с наложен платеж).

Промяна на цени 
Запазваме си правото да променяме цените, без предварително да ви уведомяваме за това. Вие дължите сумата, актуална към момента на поръчката. 
В случай, че поръчаният от Вас артикул е публикуван в категория „Промоции” или "Горещи оферти", посочената цена важи до изчерпване на количествата.

Лични данни

Личните Ви данни - две имена, телефон за връзка и адрес за доставка, са ни нужни за да изпълним поръчката, която правите. Те не се предоставят на трети лица!
Фирма "ВАЛАНТИС" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни!
Като се съгласявате с Условията за ползване на сайта, Вие се съгласявате да обработим личните Ви данни, единствено и само за целите на пратката (Вашата поръчка)! Данните Ви се съхраняват само в административния панел на сайта ни и не се копират по други документи!
 
До края на месец март 2018 г. сайтът ще бъде защитен със SSL сертификат!
Защита на потребителски данни - С помощта на SSL протоколите се гарантира сигурното и поверително трансфериране на данни. При изпращане на информация като лични данни, браузъра на потребителя се свързва с дигиталния сертификат и установява сигурна връзка.
Криптирана връзка - Със SSL сертифика може да сте сигурни, че данните преминават единствено между потребителя и сървъра в криптирана връзка и недоброжелателна трета страна не може да прочете и открадне тази информацията.

 

Scroll