• Условия за доставка

Условия за доставка

Поръчка
За да направите поръчка, не е необходимо да сте регистриран потребител. Достатъчно е да изберете артикулите, които желаете и да ги добавите в кошницата.

Доставка за цялата страна:

- започва от 3.60 лв. с ДДС до офис на "Спиди"

- започва от 5.00 лв. с ДДС до офис на "Еконт Експрес" 

Моля, отбележете в коментара, до кой офис да изпратим поръчката Ви.

Цената на куриерската услуга варира в зависимост от стойността на наложения платеж, килограмите на пратката и населеното място. Тя се начислява отделно от куриерските фирми и НЕ е включена в наложения платеж за артикулите, които поръчвате!

Пратките изпращаме от офис на "Еконт Експрес" или от офис на "Спиди" с цел постигане на минимална цена за доставка!

Срокове
Ще получите избраните стоки до 3 дни след приемане на поръчката. Съвсем реалистично е да пристигнат при Вас и на следващия ден. Поръчки получени до 16:00 ч. се изпращат в същия ден, при наличие на количества! Когато направите поръчка в събота или неделя, тя ще бъде обработена в понеделник. При заявки по време на национални празници, поръчките се обработват в първия работен ден.

ВАЖНО! Моля, да имате предвид, че ще се свържем с Вас по телефона САМО ако не можем да изпратим поръчката Ви или ако има доуточняване на някои детайли! Известие, че сме изпратили поръчката ще получите на посоченият от Вас имейл.

В случай, че откажете пратката на място в куриерския офис, то цената на куриерската услуга, В ДВЕТЕ ПОСОКИ, се заплаща от Вас! За сумата на куриерската услуга се издава фактура към физическо лице (или фирма) от "ВАЛАНТИС" ЕООД в края на месеца, в който пратката е върната към нас! Фактурата се издава на базата на фактурирана услуга от "СПИДИ" АД / "Еконт Експрес" ЕООД.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката от наша страна, поради липса на наличност, размер, разцветка и т.н., Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо. Може да Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена. Вие имате право да се откажете от поръчката по всяко време до изпращането й, като ни информирате с писмо или телефонен разговор.

Внимание! Има продукти, при които изрично е споменато, че срокът за доставка е по-дълъг.

Scroll