• С децата в биоградинката

С децата в биоградинката

7.00 лв.
С децата в биоградинката от Агролинк.
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Навсякъдe расте нещо. В градината, на балкона, в саксията вкъщи.

Ани и нейният приятел, червейчето Работливко, ще ни разведат в градината с вкусни био зеленчуци и плодове. Работливко е добър приятел на Ани и на всички био градинари. Той работи усилено и обича много зеленчуците, които растат наоколо.

По един пълен с фантазия, жив и образен начин, д-р инж. Светла Николова – радетел на био производството в България и самата тя градинар, разказва на децата как може с малки стъпки да се направят чудеса в градината: от вкусните зеленчукови лехи или многоцветното великолепие на цветята, до любопитната експедиция в света на дивия животински свят.

Книжката за малкия градинар приканва децата и родителите към едно съвместно пътуване и опит в света на природата. Всяка страница от книжката разказва за важните неща в био градинарството – опазването на земята, грижата за живи същества и постигането на хармония. biogradinka-korica-grabИзпълнените с любов рисунки на Павлина Отова и креативните идеи вдъхновяват за създаването на малки и големи био градинки.

Със закупуването на книжката Вие подпомагате поддържането на градинката в училището за деца с увреден слух – София и изграждането на нови биоградинки в България. По този начин Вие подпомагате създаването на осъзнато отношение към производството на храна, здравето и Земята, която ни храни.

Няма мнения за "С децата в биоградинката"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll