• Лампа от хималайска сол "Планета"

Лампа от хималайска сол "Планета"

54.00 лв.
Изключително красива лампа от хималайска сол!
Производител:Wagner Life Design
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
В съвременния свят сме заобиколени от електрически устройства, които постоянно ни облъчват с високочестотни вълни. Тези вълни нарушават естествения баланс на тялото. В резултат на това се чувстваме раздразнени, изтощени и с намалени съпротивителни сили.
Лампите от хималайска сол неутрализират електромагнитния смог в дома ни!
Ние се чувстваме добре, когато сме заобиколени от предмети, които притежават сходни на нашите вибрации (като лампите от хималайска сол).
Честотата на вибрация на всяка кристална лампа е различна и зависи от размера и цвета, както и от това дали лампата е включена или изключена от електрическата мрежа.
Когато кристалът е осветен и нагрят, неговата вибрация се повишава и периметърът му на действие се увеличава. Така около лампата се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура, е достатъчно силно, за да неутрализира вредните електромагнитни лъчения.
 
С естествената си йонизираща функция кристалните лампи намаляват също алергените, влагата и частиците, замърсяващи въздуха. Изключително подходящи за хора със синузит!
 
Солните кристали неутрализират радиоактивния фон! Съвместно с представители на БАН, в магазина за сол на вносителя, бе извършено измерване на радиоактивния фон, където измерените показания се движат в диапазона 11–17 частици на кв.см. Извън магазина отчетените стойности са между 20-30 частици на кв.см. На "Орлов мост", едно от най-натоварените и замърсени места в столицата, уредът отчита стойности над 40. Този експеримент, проведен със сътрудници на БАН, несъмнено ни потвърждава убеждението, че лампите от хималайска сол имат пречистващ ефект на въздуха в помещения.
 

Периметър на действие на лампите от хималайска сол в зависимост от големината им:
Лампа с тегло 2-3 кг. има периметър на действие:
- 0,5 м. в изключено състояние
- 1 м. във включено състояние

Всяка лампа е уникална по форма и наситеност на цвета на светлината.

В действителност лампите са много по-красиви - не може да бъде уловена тази красота на снимка.

Тегло: около 3 кг.
Диаметър: около 13 см.

Производител: Wagner Life Design, Германия
Произход на солта: Пакистан

Хималайската кристална сол е 100% чист натурален продукт. Тя съдържа над 97% натриев хлорид и редица жизнено важни минерали и елемнти за човешкия организъм, които са в усвоима йонна форма. Това са калий, калций, магнезий, фосфор, а розовият й цвят се дължи на съдържащото се в нея желязо.
В своята книга „Вода и сол, есенцията на живота” д-р Барбара Хендел и Питър Ферейра правят задълбочен анализ на Хималайската кристална сол, като съчетават холистичните схващания със съвременните научни достижения. Според тяхното изследване Хималайската кристална сол съдържа 94 елемента от Менделеевата таблица, от които 84 елемента участват в метаболизма на човешкия организъм. Те се намират в солта в същото съотношение, в което са били в първичния океан, от който се счита, че се е зародил живота на Земята.
Всичко в природата, всеки човек, всяка клетка, всеки атом, притежават своя собствена честота на вибрация. Хималайската сол съдържа пълния спектър от вибрации на атомно ниво, които са хармонично вплетени в кристалната й матрица.

Няма мнения за "Лампа от хималайска сол "Планета""

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll