Altho Био етерично масло Ниаули, 10 мл.

12.50 лв.
Био етерично масло NIAOULI.
Производител:Laboratoire Altho
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Био етерично масло Ниаули се счита за панацея.
В ароматерапията се използва за борба с множество патологии и се понася добре от организма. Неговата мекота гарантира, че може да се използва универсално. Това е един от основните продукти, които винаги трябва да имате под ръка.
Случаите, в които може да се използва са:
- вирусни и бактериални респираторни инфекции (бронхити, настинки и др.)
- инфекциозни проблеми с храносмилането, гастроентерити и гинекологични инфекции.
Като неагресивно етерично масло, маслото от Ниаули се препоръчва за успокояване и решаване на всички дерматологични проблеми (екзема, псориазис, акне, херпес зостер и др.).
Използва се още за подпомагане на процеса на заздравяване на раните и дори се използва за подпомагане на организма да се бори с туберкулозата, тъй като може да елиминира бацилите.
Използва се като мощен антисептик и се бори много успешно с херпеси, успокоява лигавиците при варицела и зостер.
 
Моля, консултирайте се с лекар преди да предприемете лечение или терапия перорално.
Орално приложение: Вземете 3 капки органично ниаулилно етерично масло 3 пъти на ден. Смесете с мед или сироп или с подсладена таблетка, за да помогнете за борбата с респираторната инфекция.
На кожата: Смесете 2 капки етерично масло от ниаули и 3 капки органично розово масло от мускус, за да третирате екземи и множество други дерматологични проблеми.
Чрез дифузия: Изпарявано в арома лампа или дифузор - дезинфекцира въздуха в помещенията и се бори с респираторни и оториноларингологични проблеми.
 
Маслото от Ниаули се използва при деца за превенция и третиране на респираторни остри и хронични инфекции, както и за подсилване на имунната система.
Ниаули има изключителни анти-инфекциозни и противовирусни свойства.
С масло от ниаули може да се отпушва носа, бронхите и е идеално за борба с хронични респираторни заболявания и синузита.
С него може да се сваля температура, може да се инхалира или да се нанася чисто или разредено върху кожата, на малки участъци, без никакъв риск.
 
Примерни приложения
За ихналации с цел превенция и подсилване на имунитета: накапете 2 капки ниаули върху памучна кърпичка и дайте на детето да подиша сутрин, обед  и вечер за по 1 минута.
 
При хрема: смесете 1 мл. от маслото от ниаули  с 1 мл. чаено дърво в 5 мл. базово масло от сладък бадем и правете масаж с по 5-6 капки от сместта върху гърдите и гърба, 3 до 4 пъти на ден, в продължение на три дни.
Ангина, възпаление на сливиците:
За деца над 3 години: 1 капка етерично масло Ниаули в лъжица мед или в зехтин по 2 пъти на ден, за 5 дни или до подобрение
За възрастни: 1 капка етерично масло Ниаули в лъжица мед или в зехтин по 4 пъти на ден, за 5 дни или до подобрение
Или
Гаргара с:
1 капка етерично масло Ниаули
1 капка етерично масло Мащерка туянол
1 щипка сол
Маслата се накапват върху солта, след това се слага всичко в чаша топла вода, но не гореща, и се прави гаргара без да се пие, по 3 пъти на ден.
 
Маслото от ниаули може да се дифузира в атмосферата. Може да се комбинира с други масла за по-силен ефект.
Ако дифузорът е с вода - слагат се 5 капки на всеки 50 мл. вода и се изпарява по 3 пъти на ден за по 20-40 минути.
Ако дифузорът е за суха дифузия - 6-7 капки от етеричното масло се накапват в стъклената колба и се дифузира по 10 до 20 минути, два пъти на ден.
 
Маслото от Ниаули може да се използва в чист вид само върху стъпалата!
Когато се прави масаж, Ниаули се разрежда с базово масло!
Най-добрият мед за приемане на етерични масла е от акация. Той е течен и маслата може лесно да се разбъркат в него.
 
Предпазни мерки
Запалимо. При вътрешна употреба се посъветвайте с вашия терапевт. Да се държи извън обсега на деца. До се избягва контакт с очите. Не се препоръчва за вътрешна употреба при деца  под  3 години и при бременни и кърмачки без консултация със специалист. Да не се слага върху кожата преди излагане на слънце. Може да се употребява в кулинарията и с храната.
Всяка информация относно етеричните масла, която е публикувана в сайта или в брошурата е информативна. Тази информация в никакъв случай не заменя съветите на вашия лекар. За терапевтична употреба или при нужда от повече информация за етеричните масла, се консултирайте с лекар или ароматерапевт.
 
Състав: Melaleuca viridiflora*
*от биоземеделие
 
10 мл.
 
Произход: Мадагаскар
Производител: Laboratoire Altho, Франция

Няма мнения за "Altho Био етерично масло Ниаули, 10 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll