Микс от покълнали био семена и протеин "Oracle", 200 гр.

38.90 лв.
Хранителна добавка от Ancestral Superfoods.
Производител:Ancestral Superfoods
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Тази хранителна добавка е чудесна комбинация от покълнали био семена, ПроВиотик®, биологични плодове на прах, пшенична трева и конопен протеин.
С тази добавка се подпомагат когнитивните и ментални способности на мозъка.
 
Oracle е продукт богат на минерали и баластни вещества. Има алкално-киселинен баланс.
Био, веган и без глутен!
 
Подпомага функциите на:
- имунната система
- допринася за оптимизиране нивата на холестерола
- подпомага паметта и функционирането на мозъка чрез използваната технология на ферментация
- предпазва кръвоносните съдове
 
Съдържа важни за здравето съставки:
- Омега 3 киселини
- Омега 6
- хранителни влакнини - 33%
- Витамин B1, B3, B6, B9, E
- калций
- мед
- селен
- желязо
- цинк
- манган
 
Състав: Mикс от покълнали и ферментирали семена, зърнени и бобови култури на прах (83,9%) - покълнали и ферментирали трици от кафяв ориз*, покълнали трици от златен лен*, покълнали и ферментирали трици от коноп*, покълнало тиквено семе*, покълнали трици от златно просо*, коприва на прах*, пробиотичен комплекс, суха деактивирана мая*, сушени плодове на прах*: (арония, шипка, земна ябълка и ябълка), екстракт от лимон*
*oт биоземеделие

 
Възможно е добавката да съдържа алергени!
 
Хранителната добавка е много подходяща за смути. Просто добавете 1 с.л. от нея към плодовете и водата (ядковото мляко). Миксирайте в блендер и се насладете на тази невероятно зареждаща напитка!
 
Консумирайте без термална обработка.
Добавете 1 с.л. от продукт по Ваше желание в течност /около 700мл./ или друго.
Може да добавите продуктите към фреш, плодов сок, кисело или прясно мляко, растително или животинско по избор, добавете по желание плодове.
Продуктите са подходящи за приготвяне на дресинг за салата /около 1 ч.л./, а също така за приготвяне на пастети, сосове, сурови сладкиши и други.
 
Ancestral Superfoods e проект, който съчетава в себе си модерното разбиране за здравословен начин на живот с познанията, завещани ни от нашите предци.
Срещата на древната мъдрост и иновативните технологии ни дава възможност да създадем продукти, които съдържат в себе си уникална комбинация от съставки, покриваща най-високите съвременни стандарти за здравословно хранене.
Продуктите на Ancestral Superfoods съчетават единствено 100% биосертифицирани съставки от внимателно подбрани зърнени и бобови растения, семена, плодове, пробиотици и деактивирана хранителна мая.
 
ВИТАЛНА КОМБИНАЦИЯ
Иновативните технологии за осигуряване и извличане на максимум полезни вещества прави отделните съставки необикновено ценни сами по себе си. Познанията и уменията за тяхното съчетаване ни дава възможност да ги комбинираме в суперхрани с уникални хранителни качества.
ПОКЪЛНАЛИ - основното съдържание на продуктите ни е от покълвали 36 часа био житни и бобови семена, бързо изсушени под 42 градуса и смлени на фино брашно. При този ранен етап на покълване зърното акумулира в себе си най-голям заряд от хранителни вещества – витамини, минерали и микроелементи.
ФЕРМЕНТИРАЛИ - защото ферментацията осигурява още по-добра усвояемост и баланс в храносмилателната система.
АЛКАЛНИ - в състава на всяка суперхрана от “Ancestral Superfoods” е включен екстракт от био диворастящо зеленолистно растение, подпомагащ алкализирането на организма.
ПРОБИОТИЧНИ - съдържание на ProViotic® Lactobacillus bulgaricus, изолиран от българско планинско кокиче и отгледан върху био сок от моркови.
ЖИВА ХРАНА - Суперхраните от Ancestral Superfoods съдържат живи ензими , позволяващи лесно и максимално усвояване.
БИО - всички съставки са биосертифицирани.
ИНОВАТИВНИ - разработени чрез иновативни технологии, позволяващи извличането на максимум полезни вещества от покълналите семена.
УНИВЕРСАЛНИ - могат да бъдат добавяни в различни храни и напитки.
 
200 гр.
 
Производител: Ancestral Superfoods, България

Няма мнения за "Микс от покълнали био семена и протеин "Oracle", 200 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll