Веган био солети от лимец, 50 гр.

1.50 лв.
Веган био солети от лимец.
Производител:SO LET It be
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Висококачествен продукт от еднозърнест български лимец, с квас от лимец и необезмирисено био кокосово масло. В продукта е добавено брашно от био рожков. Крайният ефект е висококачествена хрупкава солета с традиционен вкус на български лимец с едва доловим сладък оттенък. Поради липсата на каквито и да било консерванти, срокът на годност е три месеца.

Солетите са:
- веган
- направени от еднозърнест български лимец
- с морска сол
- с брашно от био рожков
- с растителна мазнина - био кокосово масло
- с квас от лимецово брашно

Не съдържат никакви изкуствени аромати, подобрители, консерванти и други добавки, както и съставки като мая, мононатриев глутамат, рафинирана захар и др.

Състав: Пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец 85%, необезмирисено био кокосово масло, питейна вода, йодирана морска сол, брашно от рожков, ечемичен малцов екстракт, квас (брашно от лимец и вода).

Хранителна стойност за 100 гр.:
Енергия: 1705 KJ / 404 KCal
Мазнини: 6,9 гр., от които наситени - 2,45 гр.
Въглехидрати - 69,30 гр., от които захари - 1,70 гр.
Фибри - 7 гр.
Белтъчини - 12,70 гр.
Сол - 1,90 гр.

Произход: България

„SO LET It bio”™ е български бранд създаден с любов към здравословния и качествен начин на  живот. Ние вярваме, че с нашите продукти бихме могли да допринесем за по-разнообрано и балансирано хранене, както в забързаните делници, така и в спокойните и релаксиращи моменти на живота. SO LET It bio ™ предлага висококачествени иновативни продукти на основата на еднозърнест лимец.
~ Солетите от лимец са направени 100% от еднозърнест български лимец от ниви, където единствените земеделски мероприятия са оран, сеитба и жътва. Лимецът е отглеждан от биологично отговорни земеделци, в екологично чисти райони на страната, които обичат и щадят  майката земя. Преди смилане зърното е старателно почистено от вякакви други примеси, включително от счупени зърна. Понеже при мелене на по‐големи количества, на каменни мелници се получава голямо търкане и загряване и се отделят микропарченца  от камъка, то затова ние използваме стандартни мелници.  
~Използваме квас от еднозърнест лимец а не квас от спелта или пшеница. Стремежът ни е  максимално да ограничим зърнените съставки, които са различни от еднозърнест лимец;
~Използваме морска сол заради добрият състав на микроелементи в нея;
~Използваме био кокосова мазнина, био пчелен мед и био брашно от рожков
 SO LET It bio има три артикула:
    ~Веган солети от лимец -  Добавено е брашно от био рожков, едно изключително полезно растение, което придава  уникален едвадоловим сладникав нюанс на вкуса; С тримесечен срок на годност този продукт се явява сам по себе си нова подкатегория в категорията на солетите и гризините, където средният срок на годност е от 6 до 12 месеца. Крайният ефект е хрупкава солета с традиционен вкус на български лимец с едва доловим сладникав оттенък.
    ~ Солетите от лимец с чубрица са разработени на базата на Веган солетите от лимец и всички принципи и позитиви относно брашното, кваса, мазнината и ечемиченият малцов екстракт важат и за този продукт. Разликата е в пчелният мед, който е заместил брашното от рожков и добавената смляна българска чубрица. Крайният резултат е висококачествен хрупкави солети с вкус на лимец и с ненатрапчив традиционен вкус на българска чубрица. Трайноста на този продукт е шест месеца.
    ~Солети от лимец с кимион и черен пипер - Те са като тези с чубрицата, но с кимион и черен пипер. Подправките са смлени и са вътре в тестото. Нужно е да се схрускат няколко солети, за да започне да полепват парченца черен пипер по рецепторите в устата. С всяка изядена солета усещането за пикантност се увеличава. Ефекта е с натрупване.
         Ние използваме само съставки, които са с благотворно влияние върху здравето на оргaнизма. В тази връзка, освен че не използваме никакви изкуствени ароматизатори,  подобрители, консверванти и други добавки, също така в списъка ни не попадат и съставки като мая, мононатриев глутамат, рафинирана захар и др. „SO LET It bio”™ нямат и глазура. Ние разчитаме и вярваме в по-естествените и истински неща в живота и храненето в частност, които дори и нашите баби биха разпознали като храна.
Горенаписаното са нашите убеждения и вярвания, че качеството на живота е в тясна връзка с ежедневното пълноценно хранене. Смятаме, че солетите от лимец „SO LET It bio”™ са качествено допълнение в разнообразното хранене, винаги когато имате тази възможност."  от екипът на "545" ЕООД

 

Няма мнения за "Веган био солети от лимец, 50 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll