Мурсалски чай от Родопите, 40 гр.

5.80 лв.
Избираме българското! Ароматен и чист Мурсалски чай от Родопите!
Наличност:
Количество:
Този мурсалски чай се отглежда в екологично чист район, високо в Родопите.
Предлага се в крафт опаковка от 40 гр. - мурсалски чай на стръкчета.
Отлично качество и ненадминати свойства за здравето на организма.
 
Подарете на приятели, за да доставите радост! :)
 
Мурсалският чай има всеизвестна сила, която се изследва от години.
Установено е, че той е мощен имуностимулатор, действа благоприятно при простуда, бъбречни и белодробни проблеми.
Познат още като планински или пирински, мурсалският чай съдържа 22 важни микроелементи, които помагат да се поддържа алкална среда в организма.

Редовното пиене на Мурсалски чай укрепва организма и създава отличен баланс между отделните му системи. Не е за пренебрегване и факта, че забавя стареенето на клетките.
Действа тонизиращо, укрепващо и антианемично, има силно силно алкализираща функция. Намалява кръвното налягане, предотвратява развитието на аретеросклероза и остеопороза. Въздейства благоприятно и при репродуктивни проблеми.
 
За силен имунитет - Мурсалският чай действа като естествена защита срещу микроби и вируси, съдавайки бариера срещу развитието им.
Употребата на това чудодейно растение от района на Родопите (местността Мурсалица, над село Мугла и околко Триград) гарантира, че ще се предпазите от настинки и грип.
Винаги в добра форма - С редовния прием на Мурсалски чай винаги ще сте в добра форма. Ще изчистите организма си от натрупаните токсини и ще се чувствате бодри и енергични.
Той е мощен диуретик с незабавно действие, което подпомага бъбречната дейност и образуването на урина, с която се изхвърлят токсините.
Неустоим аромат и вкус - Мурсалският чай не само оказва благотворно влияние върху целия организъм, но и се отличава се с фин, лек вкус и аромат.
Всяка чаша чай доставя необходимите полезни микроелементи. Пиенето на мурсалски чай е истинско удоволствие!
Насладете се на вкуса и аромата му сами и в компанията на своите близки и приятели.

40 гр.
 
Произход: България
 
За производителите:
"Всичко започна през лятото на 2015 година, когато се събрахме с твърдото убеждение, че искаме да работим, да се развиваме, да израстваме в България и то с нещо, което да бъде добро и полезно за хората. Така стигнахме до идеята за отглеждането на мурсалски чай – билка, царицата на билките по-точно, притежаваща изключителни свойства за здравето на човешкия организъм. Тъй като земеделието вече ни беше познато решихме, че ще се занимаваме с отглеждането на мурсалски чай.
Винаги обаче сме виждали себе си не само като земеделци, но и като хора който създават свой продукт и правят бизнес по начин, който да олицетворява нашите възгледи и ценности. Основната ни мотивация е да се занимаваме с продукти, които носят ползи за здравето и ни помагат да сме изпълнени с енергия и сила, за да бъдем в най-добрата си форма, за да посрещаме предизвикателствата на ежедневието си."
Христо Колаков и Емил Михайлов
"АХРИДА 18" ООД

Няма мнения за "Мурсалски чай от Родопите, 40 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll