Harmonica Био сирене от краве мляко

8.90 лв.
Биосертифициран млечен продукт!
Производител:Harmonica
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Този продукт може да бъде закупен само от нашият магазин на ул."Екзрах Йосиф" 22 в София. Поради изисквания за съхранение в хладилник не може да бъде изпратен с куриерска фирма.
Може да направите заявка за него и да го получите на място.

Сиренето зрее 60 дни, а млякото от което е направено се доставя от биосертифицирани кравеферми в Троянския балкан.

Хранителни стойности за 100 гр.:
Енергийна стойност - 300 ккал
Масленост (не по-малко от) - 48%
Водно съдържание (не повече от) - 54%
Сол - 3-4.5%
Омега 3 и Омега 6 мастни киселини

"Букетът на сирене Harmonica е автентичен саламурен вкус и аромат на българско бяло сирене, който няма как да се сбърка.
Сиренето се прави от пълномаслено био краве мляко от няколко семейни ферми в Троянския Балкан. Там кравите се гледат според принципите на биологичното земеделие, като се хранят основно с тучна трева от старопланинските пасища.

Традиционната технология на производство, която следваме, е въпрос не само на чест. Единствено така белтъчините, аминокиселините, витамините, минералите и другите ценни микроелементи в готовия продукт могат да се усвоят.

Зреенето е последният етап в приготвянето на сиренето, при който се получават сложни промени в съставните му части, най-съществени са в белтъците. Само истински узрялото сирене е лесно смилаемо и добре усвоимо от организма. Затова го оставяме да зрее минимум 45 дни, както е редно. Така всички биохимични и микробиологични процеси протичат естествено, без да използваме ускоряващи процесите трикове, типични за съвременната индустрия.

В сиренето има много аминокиселини, калций и фосфор, които повишават имунитета, укрепват костите и предпазва от кариеси. Сиренето може да подсили изтощения от някои заболявания организъм. Да подобри храносмилането. Разбира се, ако е направено добре, от чисто и истинско мляко."
Био България ООД, Хармоника

400 гр.

Произведено в България за Хармоника

Няма мнения за "Harmonica Био сирене от краве мляко"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll