Harmonica Био кисело краве мляко 3,6%

2.15 лв.
Биосертифициран млечен продукт!
Производител:Harmonica
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Този продукт може да бъде закупен само от нашият магазин на ул."Екзрах Йосиф" 22 в София. Поради изисквания за съхранение в хладилник не може да бъде изпратен с куриерска фирма.
Може да направите заявка за него и да го получите на място.

Съдържание: Натурално биологично краве мляко и жива закваска streptococcus thermophilus и lactobacillus bulgaricus.
Не съдържа консерванти и генно модифицирани съставки.

400 гр.

Произведено в България за Хармоника

"Първото, което грабва при киселото мляко Harmonica, е автентичният вкус – онзи приятен аромат, фина жилка на киселост и бледожълтия каймак, които бяхме започнали да забравяме. Причината за добрия вкус е, че използваме само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Правим го, като следваме стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко.
За разлика от повечето други млека, ние не хомогенизираме млякото. Това е един процес, в който с цел да се постигне хомогенна плътност на продукта, мазнината се разбива и не се усеща. Ние смятаме този процес за вреден, защото променя естествената структура на млякото и по този начин затруднява организма. За това избираме минималната намеса, а резултатът е приятната нехомогенна структура, с малки бучки масълце и изключително вкусен каймак.

Млякото се доставя от семейни био-кравеферми в Троянския Балкан. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – никога не са вързани, през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери. Специалзирана цистерна кара суровото мляко от фермите до мандрата ни в Мало Бучино. Там екип от технолози и микробиолози го превръща в кисело мляко.
Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Тоест подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система, тъй като всъщност най-ефикасното средство срещу бактериите са други бактерии.
Киселото мляко ни е гордостта. Правим го всекидневно с много внимание и уважение към всички, които като нас го обичат."
Био България ООД, Хармоника

Няма мнения за "Harmonica Био кисело краве мляко 3,6%"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll