Микс от покълнали био семена и плодове на прах "Druidess", 200 гр.

38.90 лв.
Хранителна добавка от Ancestral Superfoods. Здраве и красота за жената!
Производител:Ancestral Superfoods
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Тази хранителна добавка е невероятно добра комбинация от покълнали био семена, ПроВиотик®, биологични плодове на прах и пшенична трева.
 
Добавката е разработена специално за жени. Спомага за оптималната обмяна на веществата. Има балансиращ ефект.
Този продукт е богат на минерали и хранителни влакнини. Има алкално-киселинен баланс. Лесно усвоима е.
 
Хранителната добавка "Друидка" е изключително подходяща за бременни и кърмещи жени!
Съдържа фолиева и силициева киселина.
Био, веган и без глутен!
 
Подпомага:
- имунитета
- регулиране на теглото
- здрава коса, кожа и нокти
- има противосъстаряващ ефект
 
Съдържа следните по-важни за здравето съставки:
- Омега 3 киселини
- лигнани
- гама аминомаслена киселина
- силициева киселина
- Витамин B1, B6 и B9
- калций
- мед
- селен
- желязо
- цинк
- манган
 
Състав: Mикс от покълнали и ферментирали семена и зърнени култури на прах (86,5%) - покълнало златно просо*, покълнал кафяв ориз*, покълналa eлда*, покълнал златен лен*, коприва на прах*, пробиотичен комплекс, суха деактивирана мая*, сушени плодове на прах*: (шипка, черен бъз, синя боровинка, нар и лимон), екстракт от лимон*
*oт биоземеделие
 
Тази хранителна добавка е много подходяща за смути. Не е необходимо да се слагат много съставки. Достатъчно е само банан, манго или боровинки, вода или ядково мляко и 1 с.л. от "Друидка".
 
Консумирайте без термална обработка.
Добавете 1 с.л. от продукт по Ваше желание в течност /около 700мл./ или друго.
Може да добавите продуктите към фреш, плодов сок, кисело или прясно мляко, растително или животинско по избор, добавете по желание плодове.
Продуктите са подходящи за приготвяне на дресинг за салата /около 1 ч.л./, а също така за приготвяне на пастети, сосове, сурови сладкиши и други.
 
Ancestral Superfoods e проект, който съчетава в себе си модерното разбиране за здравословен начин на живот с познанията, завещани ни от нашите предци.
Срещата на древната мъдрост и иновативните технологии ни дава възможност да създадем продукти, които съдържат в себе си уникална комбинация от съставки, покриваща най-високите съвременни стандарти за здравословно хранене.
Продуктите на Ancestral Superfoods съчетават единствено 100% биосертифицирани съставки от внимателно подбрани зърнени и бобови растения, семена, плодове, пробиотици и деактивирана хранителна мая.
 
ВИТАЛНА КОМБИНАЦИЯ
Иновативните технологии за осигуряване и извличане на максимум полезни вещества прави отделните съставки необикновено ценни сами по себе си. Познанията и уменията за тяхното съчетаване ни дава възможност да ги комбинираме в суперхрани с уникални хранителни качества.
ПОКЪЛНАЛИ - основното съдържание на продуктите ни е от покълвали 36 часа био житни и бобови семена, бързо изсушени под 42 градуса и смлени на фино брашно. При този ранен етап на покълване зърното акумулира в себе си най-голям заряд от хранителни вещества – витамини, минерали и микроелементи.
ФЕРМЕНТИРАЛИ - защото ферментацията осигурява още по-добра усвояемост и баланс в храносмилателната система.
АЛКАЛНИ - в състава на всяка суперхрана от “Ancestral Superfoods” е включен екстракт от био диворастящо зеленолистно растение, подпомагащ алкализирането на организма.
ПРОБИОТИЧНИ - съдържание на ProViotic® Lactobacillus bulgaricus, изолиран от българско планинско кокиче и отгледан върху био сок от моркови.
ЖИВА ХРАНА - Суперхраните от Ancestral Superfoods съдържат живи ензими , позволяващи лесно и максимално усвояване.
БИО - всички съставки са биосертифицирани.
ИНОВАТИВНИ - разработени чрез иновативни технологии, позволяващи извличането на максимум полезни вещества от покълналите семена.
УНИВЕРСАЛНИ - могат да бъдат добавяни в различни храни и напитки.
 
200 гр.
 
Производител: Ancestral Superfoods, България

Няма мнения за "Микс от покълнали био семена и плодове на прах "Druidess", 200 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll