Био пълнозърнесто пшенично брашно, 1 кг.

3.30 лв.
Търговска марка: Flora Bio World
Производител:Flora Bio World
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Хранителна информация за 100 гр.:
Енергия - 339 Kcal
Въглехидрати - 72,2 гр., от които захари - 0,4 гр.
Мазнини - 1,9 гр., от които наситени - 0,3 гр.
Протеин - 13,7 гр.
Влакнини - 12,2 гр.
Калций - 34 мг.
Желязо - 3,9 мг.
Магнезий - 138 мг.

Брашното е фино смляно, заедно с триците и е подходящо за всички видове печива (сладки и солени), застройки, палачинки и т.н.
Меко и леко - с него се получава превъзходен хляб, питки и т.н.

1 кг.

Произход: България

Какво споделя производителя с нас:
"Биоустойчивото земеделие е най-добрият начин за опазване на околната среда и за отглеждане на здравословни вкусни храни. Нашата органична ферма се стреми да опазва околната среда чрез изграждане и поддържане на здрави почви и естествени местообитания, което от своя страна подобрява качеството на водата, почвата и въздуха. Доказано е, че зърната и други култури, отглеждани на здрава почва, са по-богати на жизненоважни хранителни вещества. Затова решихме да създадем гама от био брашна Flora Bio World.
Нашата линия за брашна е с отлично качество и добри цени!
Органичната храна се счита за луксозна, но всъщност ние, като производители, познаваме реалната цена на биологичните продукти и предлагаме нашите продукти на цени, които са достъпни за всички.

Хранене
Ползи за здравето от пълнозърнести храни:
Пълнозърнести храни предлагат "пълен пакет" от ползи за здравето, за разлика от рафинираните зърна, които са лишени от ценни хранителни вещества в процеса на рафиниране. Пълнозърнести храни са пълни с хранителни вещества, включително протеини, фибри, витамини В, антиоксиданти и минерали (желязо, цинк, мед и магнезий). Диета, богата на цели зърна е доказано, че намалява риска от сърдечни заболявания, диабет тип 2, затлъстяване. Пълнозърнестите диети също могат да подобрят здравето на червата като помагат за поддържане на редовните дефекация и насърчаване на растежа на здрави бактерии в дебелото черво.
Повечето пълнозърнести източници на са с от 1 до 4 гр. фибри на порция, сравними с плодове и зеленчуци, и точното количество за целия ден. Пълнозърнестите зърна могат да бъдат отличен източник на фибри. Но не всички пълнозърнести зърна са добри източници на фибри. Пълнозърнестата пшеница съдържа най-голямото количество фибри от пълнозърнести зърна. Кафявият ориз съдържа най-малко."
"Флора-ДВ" ЕООД

1 мнения за "Био пълнозърнесто пшенично брашно, 1 кг."

  1. Най-хубавото био брашно на пазара!

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll