• Био тампони Natracare - super 10 бр.

Био тампони Natracare - super 10 бр.

8.00 лв.
Производител:Natracare
Наличност:
Количество:

Тампоните Natracare са създадени като отговор на увеличаващите се вреди върху околната среда и здравето на хората, причинени от замърсяването с диоксин, избелването с хлор, употребата на пестициди при традиционното отглеждане на памук, както и от използването на изкуствена коприна и други синтетични продукти в тампоните. Тампоните Natracare са създадени от 100% сертифициран органичен памук и са единствените напълно сертифицирани органични тампони в света!                   Не са избелвани с хлор и не съдържат синтетични материали, като например изкуствена коприна!
Не съдържат други химични вещества - слепващи съставки, сърфактанти и др. Създадени от сертифициран органичен памук, който премахва риска от вредното въздействие на пестицидите и изкуствените торове, използвани при традиционните методи за отглеждане на памук.
Биоразградими!
Най-нови изследвания предполагат, че използването на 100% памучни тампони намалява риска от Токсичен шоков синдром, в сравнение с използването на тампони, които съдържат изкуствена коприна.

Сертифицирани от Soil Association!

Производител: Bodywise (LK) Ltd, Bristol, England

Няма мнения за "Био тампони Natracare - super 10 бр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll