• Алтея Био лавандулова вода, спрей 250 мл.

Алтея Био лавандулова вода, спрей 250 мл.

17.95 лв.
100% натурална и дестилирана на пара лавандулова вода!
Производител:Alteya Оrganics
Наличност:
Количество:

Свойства:

  • Терапевтична, почистваща и пречистваща
  • Има антивъзпалителни свойства, предотвратяващи появата на акне
  • Помага при застаряваща кожа и овлажнява
  • Успокояващо, отпускащо и хармонизиращо действие
  • Естествен аналгетик и антидепресант
  • Подчертава отличителния вкус на храни и напитки

Как и къде може да се използва?

Грижа за кожата и косата: Почистващо, енергизиращо и тонизиращо действие за всички типове кожа – чудесен завършек на ежедневните Ви почистващи и освежаващи процедури. Използвайте тази ароматна омара да омекотите и хидратирате кожата и косата си и да се поглезите с магнетичния лавандулов аромат.

Прекрасен заместител на мъжкия афтършейв!

Ароматерапия: Подмладяващото ухание ободрява духа и хармонизира ума. Може да се използва за повишаване на концентрацията и подобряване на вътрешното равновесие. Използвайте като добавка във ваната за облекчение от стрес или напръскайте стаята, спалното бельо и дрехите си.

За готвене: Естествено средство за повишаване на специфичния вкус на храните и напитките. Добавете към екзотичните си десерти, напитки и коктейли. Страхотна за допълнителен вкус на сладоледи и чайове.

В домакинството: Лавандуловата вода може да се използва като универсално, нетоксично, безвредно за Земята домакинско почистващо средство. Подходящо за почти всички видове почистване.
Добавете 5 мл. лавандулова вода към обикновената вода в ютията, за да придадете на спалното си бельо и дрехите си неповторим аромат. Освен това, лавандуловата вода предпазва дрехите от молци. Отблъсква комари, мухи и други насекоми.

За домашните любимци: Средство против кожни раздразнения. Използвайте като щадящ околната среда ароматизатор на местата, където Вашият домашен любимец обитава или спи.

Сертифициран продукт от USDA.

Спрей 250 мл.

Производител: Алтея Oрганикс, България

Няма мнения за "Алтея Био лавандулова вода, спрей 250 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll