• Пантофи Ненито "Розови принцеси"

Пантофи Ненито "Розови принцеси"

27.90 лв.
Детски пантофки от естествена кожа с вълнени стелки.
Производител:Ненито
Наличност:
Количество:
Избери размер на пантофките:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Възможно е в момента на поръчката да няма наличен от желаният номер. Ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.

Ръчно изработените пантофки от естествена кожа дават на детето ви сигурност при първите му крачки и свобода когато вече тича неуморно. Веселите апликации са любимо другарче в игрите. През зимата стелката от мека мериносова вълна ще топли малките крачета.

За да изберете правилния размер, измерете с линия детското стъпало и прибавете 1 см. Винаги мерете стъпалото на детето на бос крак. Не сравнявайте с подметки и стелки от обувки. Детски пантофи "Ненито" са направени от 100% естествена кожа, която следва естествената форма на стъпалото и след броени обувания, заемат формата му.

Препоръчително ръчно пране в студена вода.

Пантофките Ненито са изработени ръчно от висококачествена италианска кожа. Те са комбинация от различен вид естествена кожа - лицева, напа, велур, набук, като горната част е предимно агнешка, а подметката от телешка кожа. Те са меки и заемат формата на крака веднага след обуване, а ходенето с тях наподобява ходене с напълно боси крака.

Предимство е, че естествената кожа осигурява непрекъсната циркулация на въздух и така се елиминира изпотяването. Меката подметка осигурява перфектна защита при замърсен или студен под на ламинат, паркет и теракот. Знаем колко е полезно босото ходене и ако не смеете да пуснете детето без обувки, пантофките са идеална алтернатива за игра в двора и дори в парка.

Идеите за картинки-апликации са авторски и са съобразени с интереса на децата за съответната възраст. За най-малките контрастът в цветовете е изключително важен и буди голям интерес, стимулира детското въображение. Малко по-големите започват да се вълнуват от разноцветните животинки, още по-големите започват да разбират и от анимационни герои.

Внимание! Тъй като идеята на детскте пантофки е те да бъдат оригинални и неповторими, е възможно този модел да бъде изработен, но с друго съчетание на цветове и кожа. Изработката ще удължи с до 3 дни времето за доставка.

Производител: Ненито, България

Няма мнения за "Пантофи Ненито "Розови принцеси""

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll