• Пантофи Ненито "Слончета"

Пантофи Ненито "Слончета"

27.90 лв.
Забележка: Може да има нюансна разлика в цветовете. Ако моделът е изчерпан, ще ви предложим същата картинка със сходен цвят на основата.
Производител:Ненито
Наличност:
Количество:
Избери размер на пантофките:

Възможно е в момента на поръчката да няма наличен от желаният номер. Ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.

Ръчно изработените пантофки от естествена кожа дават на детето ви сигурност при първите му крачки и свобода когато вече тича неуморно. Веселите апликации са любимо другарче в игрите. 

Правилният размер ще определите така:
Детето стъпва на лист хартия. Обозначавате края на петата и върхът на най-дългият пръст.
Правата линия между тях в сантиметри ще Ви даде дължината на стъпалото. Към сантиметрите, които измерихте добавете 5-10 мм. и така ще получите дължината на пантофката, която е подходяща за Вашето дете.

Пантофките Ненито са изработени ръчно от висококачествена италианска кожа. Те са комбинация от различен вид естествена кожа - лицева, напа, велур, набук, като горната част е предимно агнешка, а подметката от телешка кожа. Те са меки и заемат формата на крака веднага след обуване, а ходенето с тях наподобява ходене с напълно боси крака.

Предимство е, че естествената кожа осигурява непрекъсната циркулация на въздух и така се елиминира изпотяването. Меката подметка осигурява перфектна защита при замърсен или студен под на ламинат, паркет и теракот. Знаем колко е полезно босото ходене и ако не смеете да пуснете детето без обувки, пантофките са идеална алтернатива за игра в двора и дори в парка.

Идеите за картинки-апликации са авторски и са съобразени с интереса на децата за съответната възраст. За най-малките контрастът в цветовете е изключително важен и буди голям интерес, стимулира детското въображение. Малко по-големите започват да се вълнуват от разноцветните животинки, още по-големите започват да разбират и от анимационни герои.

Препоръчително ръчно пране в студена вода. Подходящи за всички сезони, дори на бос крак.

Важно! Тъй като идеята на пантофките е да бъдат оригинални и неповторими, е възможно този модел да бъде изработен, но с друго съчетание на цветове и кожа. Изработката ще удължи с до 3 дни времето за доставка.

Производител: Ненито, България
 

Няма мнения за "Пантофи Ненито "Слончета""

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll