• Натурална козметика приготвена у дома

Натурална козметика приготвена у дома

16.99 лв.
Домашната грижа за красотата, никога не е била по-забавна и ефективна. Подарете си тази книга-наръчник и засияйте!
Производител:Издателство "Вдъхновения"
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Автор: Ани Строул
 
Ръчната изработка на ваши собствени, изцяло натурални козметични продукти е изключително удовлетворяващо начинание.
Ако обичате да си правите разни неща сами, то тази книга ще се впише много добре във вашето ежедневие. 
Книгата "Натурална козметика, приготвена у дома" съдържа 150 натурални рецепти. Те ще ви послужат да освежите кожата на лицето, косата, тялото...
Тук ще намерите и добри съвети за някои по-трудни ситуации - например как може да се облекчат мускулни болки, как да подобрите състоянието на кожата след изгаряния и т.н.
И това не е всичко... :)
 
От автора:
"Рецептите, които ще намерите в тази книга, представляват колекция от опит, до който самата аз съм достигнала, както и някои лични адаптации на рецепти, които ми бяха препоръчани. Докато четете и изработвате собственоръчно вашите козметични продукти, насърчавам ви да бъдете креативни и да вярвате на инстинктите си, така че да адаптирате тези рецепти към вашите нужди. Може би ще забележите, че тези рецепти са изразени количествено в чаши, супени лъжици, капки, щипки и шепи. И именно в това е красотата на тези рецепти. Не се изисква съвършенство. Една чаена лъжичка повече или ⅛ чаша по- малко от това, което рецептата предписва, без съмнение няма да съсипе вашата рецепта… всъщност вие може и да откриете, че промените в съставките оказват положително влияние върху вашата кожа! Всяка кожа е различна - следователно, това, което работи добре за вас, може да бъде напълно различно от това, което работи добре за мен. Трябва да експериментирате!
Надявам се, че ще ви хареса както четенето, така и създаването на вашите собствени козметични продукти. Не се страхувайте да забърквате смеси и да си поизцапате ръцете в името на красотата! В името на вашата красота!
Ще бъдете учудени, когато забележите ефекта, който натуралните съставки оказват върху вашата кожа още след първата употреба. Макар и на пазара да съществуват невероятни изцяло натурални продукти за грижа за кожата, няма съмнение, че направата на пресни продукти у дома носи по-голяма полза. Рецептите в настоящата книга са лесни и забавни и значително ще подобрят състоянието на вашата кожа, физическо и финансово здраве."
 
Издателство: "Вдъхновения"
Година на издаване - 2017 г.
Корица - мека
Страници - 216
Формат - 14 х 20 см.

Няма мнения за "Натурална козметика приготвена у дома"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll