• Масло от облепиха (Морски зърнастец), 100 мл.

Масло от облепиха (Морски зърнастец), 100 мл.

21.90 лв.
Чисто масло от облепиха (морски зърнастец).
Производител:KiGa
Наличност:
Количество:

Плодовете на морския зънастец се ядяли в древността за лечение на стомашни болести. Маслото изстискано от плодовете съдържа всички свойства на плода.

Уникален състав! Плодовете на облепихата са безценни, защото са извор на витамини, минерали и биологично активни вещества. В маслото се съдържат пектинови вещества, флавоноиди, макро и микроелементи (бор, желязо, цинк, мед, манган, калий, калций), някои видове растителни антибиотици. Съдържат се: провитамин А (до 10,69 мг) и витамини - В1, В2, В3, В6, С, К, Е и др. Също се съдъжат и много каротиноиди, които са природни антиоксиданти и допринасят за повишаване на имунитета.

Маслото обхваща противовъзпалителни, регенериращи и биостимулиращи действия и затова се използва при изгаряния и други увреждания на кожата. То има силен антибактериален ефект и допринася за бързото заздравяване на рани, не оставя никакви следи от белези.

За прекрасните дами: Морският зърнастец е наистина женско растениеи затова то може да донесе най-голяма полза на прекрасната половина от човечеството. Маслото от плодовете му се използва широко в гинекологията, то отстранява лесно всяко възпаление. Препоръчва се да се добавя в крема за лице, защото крем обогатен с това масло, действа подмладяващо и избелва кожата. Не бива обаче да се прекалява - маслото не трябва да превишава 5%, иначе ще получите крем с ефект на загар.

Прием: 2-3 пъти на ден по една чаена лъжичка преди хранене

Противопоказания: Индивидуална непоносимост!

Съхранение: На тъмно и сухо място при температура до 20 градуса по Целзий.

100 мл.

Произведено в Украйна

Няма мнения за "Масло от облепиха (Морски зърнастец), 100 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll