• Лампа - Десет въглена от хималайска сол

Лампа - Десет въглена от хималайска сол

27.00 лв.
Изключително красиа лампа, която може да аранжирате по свой вкус. Десет кристала от хималайска сол с електрическо захранване за всеки кристал.
Производител:Wagner Life Design
Наличност:
Количество:
Лампите от хималайска сол неутрализират електромагнитния смог в дома ни!
Ние се чувстваме добре, когато сме заобиколени от предмети, които притежават сходни на нашите вибрации (като лампите от хималайска сол).
Честотата на вибрация на всяка кристална лампа е различна и зависи от размера и цвета, както и от това дали лампата е включена или изключена от електрическата мрежа.
Когато кристалът е осветен и нагрят, неговата вибрация се повишава и периметърът му на действие се увеличава. Така около лампата се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура, е достатъчно силно, за да неутрализира вредните електромагнитни лъчения.
 
С естествената си йонизираща функция кристалните лампи намаляват също алергените, влагата и частиците, замърсяващи въздуха. Изключително подходящи за хора със синузит!
Солните кристали неутрализират радиоактивния фон! Съвместно с представители на БАН, в магазина за сол на вносителя, бе извършено измерване на радиоактивния фон, където измерените показания се движат в диапазона 11–17 частици на кв.см. Извън магазина отчетените стойности са между 20-30 частици на кв.см. На "Орлов мост", едно от най-натоварените и замърсени места в столицата, уредът отчита стойности над 40. Този експеримент, проведен със сътрудници на БАН, несъмнено ни потвърждава убеждението, че лампите от хималайска сол имат пречистващ ефект на въздуха в помещения.
 
Периметър на действие на лампите от хималайска сол в зависимост от големината им:
Лампа с тегло 2-3 кг. има периметър на действие:
- 0,5 м. в изключено състояние
- 1 м. във включено състояние
 
В действителност лампите са много по-красиви - не може да бъде уловена тази красота на снимка!
 
1 кг.
Производител: Wagner Life Design, Германия
Произход на солта: Пакистан
 
Повече за ползите от лампите от хималайска сол може да прочетете ТУК

Няма мнения за "Лампа - Десет въглена от хималайска сол"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll