• За нас

За нас

Създадохме био магазин позициониран в гр. София на ул. "Екзарх Йосиф" №22. Направихме го, защото ние вярваме, че използвайки екологично чисти и био продукти, ние допринасяме не само за опазване на околната среда и стимулиране на био производителите, но се грижим и за доброто здраве!

Вярваме, че като потребители можем да ограничим  пласирането на продукти с неизяснен произход и състав, които носят и екологичното бреме.

В нашия био магазин предлагаме голямо разнообразие от био продукти: био и натурални храни; качествени хранителни добавки; био етерични и базови масла; арома лампи и дифузори; био козметика за цялото семейство; пантофки от естествена кожа; книги; стъклени бутилки за вода и напитки и други. Всички стоки, които ще намерите при нас, имат сертификати за гарантиран произход. Голяма част от продуктите използваме в ежедневието си. 

Нашето магазинче може да намерите на ул. "Екзарх Йосиф" №22 в гр. София.
Отворихме врати за нашите клиенти на 11 май 2014 г.  и вече повече от 6 години се наложихме, като един от предпочитаните и доверени био магазини в София и страната. Това ни казват нашите клиенти. Благодарим ви!

Ще ни откриете на посоченият адрес със следното работно време:

Понеделник - Петък: 10:00-18:00 ч.

Събота: 10:30-17:00 ч.

Неделя: Почивен ден

Добре дошли! :)

Магазин "БиоДарове" се стопанисва от фирма "ВАЛАНТИС" ЕООД, ЕИК 202611533.

        

Био магазин "БиоДарове"
гр. София

Scroll