LOGONA Паста за зъби "Розмарин и салвия" при хомеопатично лечение

8.75 лв.
Подходяща за използване при хомеопатично лечение.
Производител:LOGONA
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

100% натурални съставки.

Паста за зъби розмарин и салвия изцяло без пенещи агенти за изключително добро почистване.
Особено подходяща за хора с чувствителни венци и хора на хомеопатично лечение.
С био масла от розмарин и градински чай.

Подходяща е за:
•Чувствителни венци
•При хомеопатично лечение

Био и активни съставки:
•Морска сол
•Екстракт от смирна
•Екстракт от хамамелис (лешник)
•Екстракт от ехинацея
•Масло от розмарин
•Масло от салвия (градински чай)
 
75 мл.

Производител: LOGONA, Германия

LOGONA обединява както последните научни изследвания, така и познанията основани на традиционното билкарство при формулирането на продуктите за хигиена на устата за деца и възрастни.
Билкови съставки като ехинация, анасон, зелен чай, масло от карамфил, естер на захароза предотвратява развитието на бактерии предизвикващи гнилостни процеси и отлагания (плаки). Смирна, вълшебен лешник и лайка засилват венците и подпомагат предотвратяването на инфекции.
Фините частички от силициеви диоксид и морска сол премахват наслагванията от плака нежно, без да увреждат емайла на зъбите. В състава са включени само най-деликатните пенливи агенти.. Пастите на ЛОГОНА не съдържат натриев лаурил сулфат и други агресивни агенти.
В никой един от продуктите на Логодент не се използва синтетичен флуорид, както и синтетични консерванти, оцветители и аромати.

Зъбът е жива структура
Видимата част на един здрав зъб над венеца се нарича корона. Във вътрешността на венеца се намира коренът на зъба, който здраво го прикрепя към челюстта. От външната се страна короната е покрита с емайл – най-твърдото вещество в цялото тяло. Емайлът е първата защита на зъба срещу околните влияния през целия му живот. Емайлът се състои до 95% от минерали. Агресивните киселини, които се натрупват след всяко ядене вследствие на разграждане на хранителни остатъци, атакуват минералите на емайла и образуват малки дупчици в него. Бактериите лесно навлизат в тях, образуват плака и създават неприятни проблеми в устата.

Програма за правилна устна хигиена
Плаката води до разрушаване на зъбите, възпаление на венците и пародонтални болести. Поради тази причина стоматолозите препоръчват миене на зъбите след всяко хранене, но поне два пъти дневно. Най-добрите техники за почистване включват движене на четката от венците към зъбите, като по този начин значително намаляват нараняването на венците. Препоръчва се след миенето с четка да се използва и конец, за да бъдат почистени и пространствата между зъбите. Професионално почистване на зъбите от стоматолог два пъти годишно допълва грижата за устата у дома. И не на последно място, здравословната диета също играе важна роля в поддържането на устната хигиена.

Няма мнения за "LOGONA Паста за зъби "Розмарин и салвия" при хомеопатично лечение"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll