LOGONA ЛаваЕрде - прах от лава - кафяв 1 кг.

44.99 лв.
Производител:LOGONA
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

100% натурални съставки.
 
ЛаваЕрде е чиста минерална глина, природен минерал, добиван в Атласките планини, известен от древността като миещо и почистващо средство. Действа различно от повърхностно-активните вещества. Смесени с вода, фините частици образуват гелна текстура, която има свойството да абсорбира замърсяванията. Природната мека и не разнеща пудра почиства, без да образува пяна като предпазва естествения защитен слой на кожата и не променя нейното pH.
Без глутен.

Приложение:
1. За измиване на косата: смесете 3-6 супени лъжици глина в двойно количество топла вода. Оставете сместа да набъбне, след което нанесете на мокра коса и масажирайте. Оставете 10 минути и изплакнете обилно с вода.
2. За почистване на лице и тяло: може да използвате глината като пилинг или скраб за лице и тяло. За целта смесете малко количество глина и вода в длан и масажирайте лицето и/или тялото, след което изплакнете обилно с вода.
3. Може да използвате глината и като маска за лице. Смесете 1-2 супени лъжици с топла вода до получаване на хомогенна смес. Нанесете върху добре почистено лице. Оставете маската 10-15 мин., след което изплакнете обилно с вода.
 
Подходящ за мъже, жени, деца, бебета.
Подходящ за мазна и чувствителна кожа и коса.

Био и активни съставки: Хекторит-бяла минерална глина.

Съдържание (INCI): Hectorite

Съдържание: хекторит - бяла минерална глина.


1 кг.

Производител: LOGONA, Германия

"LavaErde
Минерални измиващи смеси (LavaErde)

Успешна алтернатива на Повърхностно-активните вещества (ПАВ).
Расул и каолин са природни глини, представляващи много лека, непенеща се алтернатива на конвенционалните сапуни и шампоани. Расулът е минерал, добиван в Атласките планини (Мароко), известен от векове като средство за лична хигиена - тяло и коса. Каолинът е бял, изключително фин минерал, несъдържащ желязо, с доста находища по света. Името му произтича от китайската област Гао-линг, където е приложен и описан за първи път.

Каолинът има доста търговски приложения, но като средство за лична хигиена е най-малко познат. Минералните измиващи козметични продукти действат по различен начин. Сапуните и шампоаните чистят чрез намаляване на повърхностното напрежение на водата, като така по-лесно измива мазнините и замърсяванията. Расулът и каолинът действат различно: смесени с вода, фините им частици образуват гелна текстура с огромен абсорбционен капацитет. Гелът притегля частиците на мръсотията, като попивателна и и след това се изплаква с вода. При измиване с минералните почистващи смеси на ЛОГОНА, никога не отмиват прекалено много от естествената мазнина на кожата и косата Ви, както това често става при агресивните сапуни и шампоани, нито пък разрушават киселинната мантия на кожата или пък дразнят кожните жлези.

Минералните измиващи продукти на ЛОГОНА имат многобройни предимства, като :
•почистват кожата и косата без да разрушават естествените им защитни слоеве
•правят косата мека бляскава и еластична при увеличен обем
•намаляват необходимостта от често миене на косата
•не съдържат синтетични бои, аромати и консерванти
•намират пълно съответствие с изискванията на BDIH
•не увреждат околната среда, поради това че не съдържат повърхностно активни вещества и други увреждащи съставки

Продуктите LavaErde на LOGONA са любими на туристите и любителите на природата. С тях те могат да са сигурни, че не замърсяват реките и планините, когато ги използват при своите пътувания и излети."
Източник: www.armina.bg

Няма мнения за "LOGONA ЛаваЕрде - прах от лава - кафяв 1 кг."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll