• За дома
  • Други
  • Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

20.00 лв.
От тази книга ще научите истината за въглехидратите и как да преминете от режим на оцеляване в режим на здраве и проспериране.
Производител:Издателство "Вдъхновения"
Наличност:
Количество:
Автор: Д-р Алън Крисчансън
 
„Задължително четиво за тези, които напълняват и страдат от изтощение или стрес. Д-р Алън Крисчансън предлага семпла, но същевременно високоефективна диета за възстановяване на баланса, здравето и здравия разум!“ – Синтия Паскуела, сертифициран клиничен нутрициолог.
 
Не само високият прием на въглехидрати може да повиши кръвната захар, но лисата на достатъчно въглехидрати, също!
Години наред се опитвате да подобрите здравето си. Макар да полагате възможно най-много усилия, вашето тяло не ви сътрудничи. Пробвали сте множество режими на хранене и упражнения, но никой от тях не е помогнал. Експертите дават съвети, които обаче често са противоречиви. Някои казват: „Трябва да консумирате по-малко захар!“. Според други проблемът е, че прекарвате прекалено много време на закрито, седейки. Мнозина виждат причината за това положение в човешкия характер и обвиняват склонността на хората да си угаждат за болестите.
 
Повечето хора все още вярват, че телесното тегло е просто въпрос на консумираните калории спрямо тези, изразходени с упражнения. Приема се, че тези, които не могат да отслабнат, просто не полагат достатъчно усилия – ядат твърде много, мързеливи са и вината си е тяхна. Много популярни лозунги, а също заглавия в списания и на книги отразяват този начин на мислене: „Яжте по-малко, движете се повече!“ или „Яжте това, а не онова!“.
Това мислене обаче не е актуалното или адекватното по отношение на голяма част от населението, но правилната информация е вълнуваща: настоящите изследвания показват, че какво нашите тела правят с храната, зависи от това дали се намираме в режим на проспериране, или в режим на оцеляване. Малък набор от жлези, наречени надбъбречни, е главният управляващ тези режими орган. Нашите надбъбречни жлези контролират превключвател, който ни кара да просперираме, тоест да изгаряме мазнините и да се чувстваме енергични, или просто да оцеляваме, което означава да складираме мазнините и да се чувстваме уморени.
Преработените храни, замърсителите и притискащите ни житейски обстоятелства могат да ни вкарат в такъв режим на оцеляване.
Макар при краткотрайни кризисни ситуации режимът на оцеляване да е много важен, ако останем твърде дълго в него, ние напълняваме, остаряваме по-бързо и умираме по-рано.
 
"Книгата е настолно четиво за всеки, който не може да намери изход от омагьосания кръг на стреса, умората, недоспиването и напълняването. Когато обичайните мерки, като ограничаване приема на храна и увеличаване на физическата активност, не дават резултат, причината очевидно е по-дълбока, отколкото изглежда на пръв поглед, и е нужен напълно различен подход. По един нежен и подкрепящ начин д-р Крисчансън ви превежда през своята основана на доказателства, достъпна и лесна за изпълнение програма, за да ви помогне да възстановите здравето си, да се радвате на повече енергия и по-добър сън и да свалите излишните килограми. Така, само с няколко прости и бързи стъпки, ще се върнете в състояние на проспериране и ще реагирате по-адекватно на неизбежните стресови фактори от ежедневието." - от Хеликон
 
Издателство: "Вдъхновения"
Година на издаване - 2018 г.
Корица - мека
Страници - 264
Формат - 16 х 23 см.

Няма мнения за "Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll