Flaskа Cork Стъклена бутилка за структуриране на вода, 750 мл.

72.00 лв.
Ръчна изработка от природата!
Производител:Flaska
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Flaska Cork 750 мл. е специален модел. Защитният калъф и тапата са изработени от корк - един от най-устойчивите естествени материали.
Коркът има изолиращи свойства, огнеустойчив е и не алергизира.
Калъфите са ръчно изработени от испанския майстор Мигел Пачеко. Това е майстор, който е създал своето ателие преди 20 години и е добре известен в Испания, както и сертифициран от Extremadura's Government (Spain) по отношение на висококачествената си изработка на предмети от корк.
 
Направена от програмирано стъкло, бутилката има свойството да променя стурктурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Flaska Cork 750 мл. е стъклена бутилка, която структурира водата за 5 минути. Тя е "облечена" в защите калъф от естесвен материал (корк), който защитава бутилката от счупване. Тапата е изработена от корк.
Водата структурирана в бутилка Flaska става по-мека и пивка.
Стъклото на бутилката е програмирано посредством технология наречена TPS - Технология за програмиране на силиций. Стъклото се състои от поне 71% силициев диоксид, който има свойството да приема информация и в последствие да я предава (в този случай информацията се предава на водата). По този начин, след 5 минути водата става жива, подобна на изворната вода.
 
Важно условие е да съхранявате бутилката поне на 50 см. от излъчватели на електромагнитин вълни - мобилни телефони, телевизори, компютри.
Бутилката може да се използва пълноценно 4 години. След това нейното действие отслабва и е необходимо на 5-тата година водата да престоява поне 10 минути, на 6-тата поне 15 минути. След като мине този период, може да я използвате като обикновена бутилка.
Не може да я използвате в микровълнова фурна или да я миете в съдомиялна машина. Измивайте я с четка за бутилки, като предварително отстраните "облеклото й". :)
Не е желателно вода да престоява в бутилката повече от 48 часа.
 
Съвет: След като налеете вода в бутилката Flaska и тя престои там поне 5 минути, може да я прелеете в друга СТЪКЛЕНА бутилка (или стъклена чаша) и така структуриранта вода ще се запази за 24 часа. :) На практиката, може да структурирате вода и да консумирате през целия ден!
В бутилката може да структурирате и предварително приготвен чай. Необходимо е да го изчакате да изстине до температура 25-35 градуса по Целзий и след това може да го прелеете във Flaska.
 
Какви са предимствата от използването на тази бутилка:
- направена е от програмирано стъкло
- защитена е с дизайнерски калъф и тапа от корк (естествен материал)
- здравословна и с грижа за околната среда
 
Какво всъщност представлява бутилката Flaska и каква е идеята на този прекрасен продукт - вижте много подробно описание в Блога ни!
Отделете си малко време - информацията е много, интересна е и е завладяваща! :)
 
Вместимост: 750 мл.
 
Произведена в Словения

Няма мнения за "Flaskа Cork Стъклена бутилка за структуриране на вода, 750 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll