Flaskа Стъклена бутилка за структуриране на вода "Жабка", 300 мл.

59.00 лв.
Подходяща за малки деца.
Производител:Flaska
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Направена от програмирано стъкло, бутилката има свойството да променя стурктурата на водата, като тази на чистата изворна вода.
Flaska "Жабка" 300 мл. е стъклена бутилка, която структурира водата за 5 минути. Тя е "облечена" в защите калъф от неопрен, който защитава бутилката от счупване. 
Водата структурирана в бутилка Flaska става по-мека и пивка.
Стъклото на бутилката е програмирано посредством технология наречена TPS - Технология за програмиране на силиций. Стъклото се състои от поне 71% силициев диоксид, който има свойството да приема информация и в последствие да я предава (в този случай информацията се предава на водата). По този начин, след 5 минути водата става жива, подобна на изворната вода.
 
Важно условие е да съхранявате бутилката поне на 50 см. от излъчватели на електромагнитин вълни - мобилни телефони, телевизори, компютри.
Бутилката може да се използва пълноценно 4 години. След това нейното действие отслабва и е необходимо на 5-тата година водата да престоява поне 10 минути, на 6-тата поне 15 минути. След като мине този период, може да я използвате като обикновена бутилка.
Не може да я използвате в микровълнова фурна или да я миете в съдомиялна машина. Измивайте я с четка за бутилки, като предварително отстраните "облеклото й". :)
Не е желателно вода да престоява в бутилката повече от 48 часа.
 
Съвет: След като налеете вода в бутилката Flaska и тя престои там поне 5 минути, може да я прелеете в друга СТЪКЛЕНА бутилка (или стъклена чаша) и така структуриранта вода ще се запази за 24 часа. :) На практиката, може да структурирате вода и да консумирате през целия ден!
В бутилката може да структурирате и предварително приготвен чай. Необходимо е да го изчакате да изстине до температура 25-35 градуса по Целзий и след това може да го прелеете във Flaska.
 
Какви са предимствата от използването на тази бутилка:
- направена е от програмирано стъкло
- защитена е с дизайнерски калъф от неопрен
- здравословна и с грижа за околната среда
 
Какво всъщност представлява бутилката Flaska и каква е идеята на този прекрасен продукт - вижте много подробно описание в Блога ни!
Отделете си малко време - информацията е много, интересна е и е завладяваща! :)
 
Вместимост: 300 мл.
 
Произведена в Словения

Няма мнения за "Flaskа Стъклена бутилка за структуриране на вода "Жабка", 300 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll