AlmaWin Препарат за почистване на тоалетна, 500 мл.

8.99 лв.
Препаратът на AlmaWin за почистване на тоалетна е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:

Не поддържаме този артикул на склад. Доставката може да отнеме до 3 работни дни. В случай, че не можем да изпълним поръчката, ще се свържем с Вас!

С комбинация от млечна киселина и лимонена киселина се разтварят варовиковите натрупвания. Тези природни киселини се получават от захар, чрез процес на ферментация и са напълно биоразградими. Млечната киселина и лимонената киселини имат много добри качества за премахване на калцирания. Активни почистващи вещества са необходими за премахването на замърсявания от мазнини. Избраните от нас повърхностно-активни захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) имат изключителни дерматологични качества и много добри свойства за разтваряне на мърсотията и мазнините. Те разтварят варовиковите отлагания и гарантират хигиенична чистота за тоалетна ви.

За да може и най-упоритите замърсявания да бъдат отстранени от вертикални повърхности ние използваме полизахариди за сгъстяване на препарата. С оглед на факта, че освен почистването и екологията, поносимостта на кожата към препаратите също е от първостепенно значение за нас и този препарат е дерматологично тестван. Много сме горди от факта, че сме разработили препарат, който е много ефикасен и същевременно не дразни кожата. Въпреки това обаче препоръчваме при работа с препарата да използвате ръкавици за чистене, защото дори природната киселината може да предизвика остри реакции. Със сигурност всички сме усещали ефекта на лимоновия сок, когато той попадне в отворена рана.

Приятният аромат на препарата се набавя от природни етерични масла от евкалипт и мента от контролирани биологични насаждения. Всички използвани суровини са разбира се биоразградими.

Съставки: Повърхностноактивни захариди, Млечна киселина, Лимонена киселина, Бензилов алкохол, Мастни алкохол сулфати, Мастни киселинни моноглицериди, Поли захариди, Натурални етерични масла от евкалипт* и мента*, Вода
* От контролирани биологични насаждения

Нанесете препарата на AlmaWin за почистване на тоалетна директно в тоалетната чиния без да го разреждате. Оставете го за няколко минути да подейства, изтъркайте с четката и пуснете водата в тоалетната, за да изплакнете. Използвайте ръкавици за чистене, за да предпазите кожата си.

500 мл.

Производител: AlmaWin, Германия

 

Няма мнения за "AlmaWin Препарат за почистване на тоалетна, 500 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll